Login
 • Két gigakombit már behúztunk! - így kaphatod meg a harmadikat is

  Szép kis profitot tehettünk zsebre eddig a gigakombikkal, így a sorozat nem áll meg!

  Nem igazán lehetnek eddig csalódottak azok, akik még június 20-án megvásárolták a Wimbledon-csomagot, hiszen a logibetes tippmesterek mérlege simán pluszos, köszönhetően elsősorban balazs512-nek, akinek két 10 egységes tippje is nyert. A tipstertől egyébként a következő két napra is elérhető három tipp, szóval amúgy is érdemes csatlakozni a wimbledoni táborhoz, de van még egy érvünk az előfizetés mellett.

  Kaszálj a legjobb tenisztippekkel július végéig egyedülállóan alacsony áron!

  Eddig ugyanis kiválóan futnak a "gigakombik", varin is behúzott már többet és MoneyMaker szelvényei is szépen zöldültek. Rutinos szerkesztőnk mindkét 14-es kötése bezöldült (íme az első és íme a második), amelyhez még a feladások és visszalépések ellenére is tisztességes bónuszt csapott hozzá a Bet365 - ezek a szelvények kivételesen ingyenesen elérhetőek voltak a Hathármon! 

  MoneyMaker harmadik szelvényét a Discordon, a zárt szobájában tekintheted meg, ezúttal viszont emelt egy szépet az oddson, hiszen több, mint 5-szörös pénzzel és 40% bónusszal kecsegtet szelvénye.

  Eddig tehát egészen jól alakul a fogadók számára a 2022-es füves pályás torna és még hol vagyunk a végétől.

  Szeretnéd megkapni a többi kombit és a legjobb tippmesterek tippjeit?

  Nincs más dolgod, mint előfizetni a Logibeten a Wimbledon 2022 csomagra, amely továbbra is igen akciós áron elérhető. A 19.99€-s csomag július 31-éig szól, ebben pedig nem csak a legjobb teniszes tippmesterekre iratkozhatsz fel, de mindemellett hozzáférhetsz MoneyMaker és varin zárt szobájához, így pedig láthatod a kombikat és az élő tippeket is.

  Ha tehát szeretnél újabb kombikkal kaszálni, csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!

   

  Mit kell tudni a teniszcsomagról?

   

  • A csomagban az általunk kiválogatott legjobb tipsterek tenisztippjeit kaphatod meg július 31-éig.
    
  • A Wimbledon-tippek mellett bármilyen más teniszversenyről, így például ITF-tornákról is érkezhetnek ötletek július végéig.
    
  • Érdemes minél hamarabb megvenni a csomagot, hiszen akár most fizetsz elő rá, akár 2 hét múlva, az ár ugyanúgy 19.99€, vagyis egy NORMÁL-csomagnak csak a 66%-a.
    
  • A logibetes tenisztippek mellett, amennyiben csatlakozol a Discordra, ott is jogosulttá válsz megnézni MoneyMaker, illetve varin élő tippjeit, köztük a bónusszal megfűszerezett "gigakombikat" is.

   

  Szeretnék nyerni, érdekelnek a profi tenisztippek!

  You need to be logged in to post a comment.