Login
 • Jól sikerült a szülinapozás, szép profit állt a házhoz!

  Az egyhetes ingyenes időszak alatt öt nyerőnapot és több, mint 18 egység profitot könyvelhettünk el.

  Mitől ilyen jó ez a brit tipster?

  Ebben a lovis guruban az a különleges, hogy sok-sok változó alapján, egy számítógépes modellezés alapján szűri és válogatja a tippeket. Ezzel az egyedi rendszerrel eltér minden más tipstertől.

  2020 augusztus 18-án indítottuk el a zárt lóverseny-tippek csatornát a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén, az 1 éves szülinap alkalmából pedig a csatorna az elmúlt 7 napban ingyenesen volt látogatható. 

  Akik csatlakoztak, aligha bánták meg, hiszen az egy hét során csupán két olyan nap volt, amikor minuszoltunk, az összes többin hol több, hol kevesebb profit jött a konyhára. Horogra akadt 7.00-es, 8.50-es és 9.00-es nyerő is, míg a helyezett lovak között 21.00-es, 15.00-ös és 12.00-es nyerőket könyvelhettünk el.

  Összesen a 35 tippből +18.28 egység profit született, ami mellé +25%-os ROI társult. 

  Tényleg csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni a brit forrásunk teljesítményéről, hiszen az elmúlt egy év során egészen varázslatos számokat produkál - több, mint 1500 tipp után a ROI súrolja a 10%-ot! Az ingyenes időszak alatt nyert bő 18 egység profittal immáron közel 70 egység állt a házhoz augusztusban, így pedig minden abba az irányba mutat, hogy zsinórban a negyedik nyerőhónapot jegyezhetjük majd fel
   

  Az ingyenes időszak legszebb nyerőtippjei:

   

  Mit kell tennem, ha továbbra is látni szeretném a tippeket?


  A Discord-szerverünk zárt szobáinak eléréséhez Logibet-előfizetés szükséges. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. 

  Amennyiben előfizettél, az alábbi oldalon add meg a Discord-azonosítódat, hogy aktiválni tudjuk számodra a hozzáférést a zárt szobákhoz.

  A Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez ide kattintva tudsz csatlakozni.


  Mennyibe kerül az előfizetés?

  Kétféle csomag közül lehet választani, a normál és a pro, a zárt lóverseny-csatorna pedig mindkettővel elérhető. Előbbi 1 hónapra 20 euróba, míg utóbbi 40 euróba kerül, viszont 6 hónapos előfizetés esetén például a normál csomag már csak havi 15 euróra jön ki. 

  Érdemes a napokban megváltani az előfizetést, ugyanis szeptembertől a Logibeten emelkednek a csomagok árai

  Aki azonban augusztus 31-éig bármilyen csomagra előfizet, és nem mondja le a csomag megújulását, valamint a szolgáltatója mindig le is tudja vonni a megújuló csomag árát, örökre a mostani áron veheti igénybe a szolgáltatást.

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI A PROFI LÓVERSENY-TIPPEKET <<<

   

  You need to be logged in to post a comment.