Login
 • Ismét bizonyítottak a legjobb tippmesterek! - áprilisi összefoglaló

  Áprilisban sem álltak le a tippmesterek, szinte minden master és senior tipster profitálni tudott!

  Lezárult az év negyedik hónapja is, így ismét elérkeztünk a havi összegző idejéhez. A remek márciust követően áprilisban is történtek igen érdekes dolgok, így szerencsére ez az összefoglaló is több pozitívumot tartogathat, mint negatívumot.

  Kezdjük a sort március hónap legjobbjával, ZeBerDee10-zel, akit igencsak megihletett az előző havi képzeletbeli trófea. Akkor 10/12-es mutatóval zárt +31.56 egység mellett, erre pedig most került még egy lapáttal. A Logibet senior tipstere ezúttal 12 tippből csak 1-et rontott el, így +41.25 egység és 61.56% ROI társult áprilisi teljesítményéhez.

  A profit persze nem véletlen, az NB III-as bajnokságot testközelből ismerő tippmesternél kevesen értenek jobban a magyar focihoz, ezt pedig folyamatosan kamatoztatja is, az előfizetők legnagyobb örömére.

  A cikk írásának pillanatában 2 hely is elérhető buszkec csomagjában, amelyre ajánlott minél hamarabb lecsapni. Az egyéni előfizetéssel rendelkező tipster áprilisban ismét brillírozott a Discordon, az éve pedig kiválóan alakul. Az előfizetők legnagyobb örömére április végén egy 20 egységes kombi(!) is zöldült. Siessetek lecsapni a maradék 2 helyre!

  Rajtuk kívül is a senior, illetve master tippmesterek szinte mindegyike pluszolni tudott, íme néhány kimagasló teljesítmény.

   

  Kiugró teljesítmények áprilisban
  TippmesterTippszámProfitROI
  IKnowGambling753+525.009.50%
  krecsak110+17.5648.77%
  MoneyMaker32+23.6719.72%
  Karlsson25+16.1614.05%
  th3k1ngl2p42+62.6630.72%

   

  A hónap tippmestere díjat nálunk th3k1ngl2p kapja, aki márciusban is remekelt, azonban az áprilisi számai még lenyűgözőbbek lettek.

  Ugyan ezekben az összefoglalókban meg szoktuk említeni a gyengébben szereplő tippmestereket is, de áprilisban tényleg nagyon kevés ilyen volt. Talán a korábban stabilan nyerő kosárguru, knorbika -31.75 egységes hónapja kiemelendő, mint váratlanul rossz eredmény, illetve szintén kellemetlen hír, hogy inaktivitás miatt többen is kikerültek a Logibet rendszeréből.

  Összességében azonban nagyon elégedettek lehetünk az áprilissal. A rutinos tippmesterek és a feltűnő új tehetségek is hozzátették a magukét, így egy kiemelkedő hónapon vagyunk túl. A fent említett tippmesterek mellett az egyedi fejlesztésű algoritmusunk, a SuperTipster is parádézott, de a brit lóversenyes forrás száma is lenyűgözőek lettek. Mi csak azt tudjuk mondani, hasonló májust kívánunk mindenkinek!

   

  Csatlakozom a nyerők táborához!

   

  Korábbi összefoglalóink:

   

  Meglepő, ki lett január legjobbja - 2023. január

  Februárban vadiúj név lett a legjobb - 2023. február

  Beindult a tavaszi kaszálás - 2023. március

   

   

   

  You need to be logged in to post a comment.