Login
 • Ingyenes tippek a Logibet legjobbjaitól a vb-selejtezőkre!

  Európai, ázsiai és dél-amerikai vb-selejtezőre is található ingyenes tipp a Logibeten.

  Folytatódnak a vb-selejtezők, péntekig bezárólag szinte megállás nélkül pattog majd a labda a bolygó minden kontinensén. A Logibetre regisztrált tagok pedig most több helyről is kaphatnak ingyenes ötleteket, amelyekből nagyon megérheti szemezgetni.

  Még több vb-selejtezős tippért csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!

  A Logibet második helyezett tippmestere, varin Dél-Amerikába hívja követőit, ahol a Kolumbia-Chile találkozóra publikált egy 7/10-es ötletet. A biztonságinak tűnő tipp az elmúlt években mindig zöldült a felek között, így remélhetőleg szép profitra ébredhetünk pénteken.

  A szintén master, nemrég visszatért Karlsson parádésan kezdte a szeptembert, hiszen 4/4 ötlete zöldült. A korábban elsősorban hokitippekkel operáló tipster az Omán-Szaúd-Arábia találkozóra kínált ingyenes tippet, de hogy majdnem teljes legyen a paletta, egy afrikai vb-selejtezőre is van ötlete.

  Az európai rovatot ezúttal két igen népszerű tippmester vállalta magára. A seniorba feljutó th3k1ngl2p és a szintén szintet lépő KD publikált ötletet, előbbi tippmester a Norvégia-Gibraltár találkozóra egy közel 5-szörös oddsot adott fel, míg az asztalitenisz-guru a magyar-andorrai meccsen találta meg a tutit.

  Egyelőre az észak-amerikai zónából nem találtunk tippet a Logibeten, de a vb-selejtezőkre emellett is számtalan ötlet elérhető. Ha érdekelnek a profi tippmesterek magas értékkel bíró tippjei, csatlakozz a nyerők táborához most!

   

  Ingyenes tippek a vb-selejtezőkre
  TippmesterMérkőzésTippKezdés
  varinKolumbia-ChileTIPPPéntek 01:00
  KarlssonOmán-Szaúd-ArábiaTIPPKedd 18:00
  th3k1ngl2pNorvégia-GibraltárTIPPKedd 20:45
  KDMagyarország-AndorraTIPPSzerda 20:45
  You need to be logged in to post a comment.