Login
 • Ingyenes tippdömping a legjobb tippmesterektől!

  Csütörtök hajnalra érkezett két ingyenes tipp a Logibet teniszgurujaitól. Íme!

  Nem állíthatjuk azt, hogy unalmas napjaik lenne azoknak, akik követik a Logibet ajánlását és feliratkoztak balazs512-re, illetve krecsak1-re az Australian Open alatt. Az elmúlt napokban érkező tippcunami masszív profitot ígér, amelyből most akár ingyenesen is kivehetjük a részünket.

  A két teniszgurutól és varintól is akad ugyanis ingyenes tipp a Logibet rendszerében, amely kedvcsinálóként előfizetés nélkül megtekinthető. Akinek persze a teljes tippcsokor kell, érdemes előfizetnie valamelyik csomagra, hiszen rengeteg tipp akad a tippmesterektől a következő 1-2 napra, ráadásul többet ezek közül még a SuperTipster is kiválogatott, mint magas várható értékű tipp.

  A két tenisztipster az Australian Open csütörtök hajnali etapjából talált magának ötletet, ezeket pedig ingyenesen is meg lehet tekinteni. Noha egyik esetben a szorzó már csökkent, még így is megéri megjátszani az eddig éri meg szorzó alapján.

  Akinek pedig nem lenne elég a két tenisztipp, varin Inter-Venezia találkozóra leadott ötletét is megnézheti.

  Érdemes tehát csatlakozni, hiszen a teniszesek elemükben vannak, ha pedig úgy profitálhatunk ötleteikből, ahogyan az egész tavalyi évben, akkor a sok tipp masszív pénzkötegekkel is jár majd.

  Ingyenes tippek a Logibeten
  TippmesterEseményTipperőséggTipp
  balazs512Shuai Zhang-Elena Rybakina10/10TIPP
  krecsak1Davidovich Fokina-Auger Aliassime5/10TIPP
  varinInter-Venezia8/10TIPP
  You need to be logged in to post a comment.