Login
 • Ingyenes tipp Fucsovics meccsére a Logibet rutinos teniszgurujától!

  MoneyMaker egy 6/10-es tippet ajánl a magyar éljátékos első meccsére a római Mastersen.

  Szerdán az uraknál is megkezdődnek a főtáblás küzdelmek a szezon harmadik salakos 1000-es versenyén, a mai délelőtt során pedig Fucsovics Márton is pályára lép, méghozzá Filip Krajinovics ellen. A szerb játékos 18 hellyel előzi meg a magyart a világranglistán, de idén Monte-Carlóban egyszer már kikapott Marcitól, ennek is lehet köszönhető, hogy a kétesélyes piacon egy hajszállal a nyíregyházi az esélyesebb a fogadóirodáknál. 

  Nem könnyű Fucsovics meccseire fogadni, de a Logibet egyik legrutinosabb tippmestere, MoneyMaker egy elég erős tippet szemelt most ki erre a találkozóra, amellyel tétünk dupláját nyerhetjük vissza. 

  MoneyMaker egyébként nincs rossz formában, hiszen a februárja, a márciusa és az áprilisa is pluszosan alakult, az előző két hónapban ráadásul 24.99%-os és 19.72%-os ROI-t ért el. 

  Ha érdekel a Logibet egyik legjobb tippmesterének ingyenes tippje, akkor regisztrációt követően már meg is nézheted azt, ha pedig csatlakoznál a nyerők táborához, akkor ide kattintva ezt megteheted. 

  Fucsovics Márton - Filip Krajinovics
  Megnézem az ingyenes tippet!
  Tét: 6/10

   

  You need to be logged in to post a comment.