Login
 • Ingyenes tipp a teniszkirálytól!

  Ingyenes tenisztipp, duplázó feletti oddsért a Logibet talán legjobb tenisztipsterétől. Mi kell még?

  Kaszálj a legjobb tenisztippekkel július végéig egyedülállóan alacsony áron!

  Továbbra is remekül alakul a Logibet június közepén indított teniszcsomagja, amelyben július végéig kaphatod meg a legjobb tippeket. A legfőbb esemény természetesen a 2022-es wimbledoni tenisztorna, amelynek már lezajlott az első hét, ám például Ryan Fawcettől már nyertes ITF-tippet is kaphattunk. A prímet azonban nem meglepő módon balazs512 viszi, akinek ingyenes tippjét most te is megtekintheted.

  Aki eddig a csomagban elérhető összes tenisztippet megjátszotta a Logibeten, +21.02 egységet nyerhetett, vagyis akár 1€-s tétenkénti egység esetén is visszajöhetett már a csomag ára. És akkor még a nyertes gigakombikról nem is beszéltünk...

  Ezúttal az eddig legjobban teljesítő balazs512 ingyenes tippjét ajánljuk, akinek eddig 6 ötletéből 5 nyert, ezzel pedig kiváló teljesítményt tudhat magáénak. Master tippmesterünk a már-már megszokott piacáról válogatott, tippje pedig bőven duplázó felett fizet, hiszen 2.20-as szorzóval fogadható.

  balazs512 statisztikái teniszből
  TippszámProfitROI
  455+859.9721.61%

  A teniszőrület kedvenc elfoglaltságának pedig még távolról sincs vége, hiszen a Wimbledon 2. hete most kezdődik, utána pedig folytatódnak a jobbnál jobb tornák. Nem késő még beszállni a teniszcsomagba, hiszen július végéig továbbra is csak 19.99€-ért megvásárolható.

  Ha tehát szeretnél júliusban is kaszálni a legjobb tenisztippekkel és elkapni néhány jó kis gigakombit, ne habozz, csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!

   

   

  Megnézem az ingyenes tippet!

   

  You need to be logged in to post a comment.