Login
 • Ingyen lovi-tippek minden nap!

  Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, ahol mindennap megosztunk egy lovi-tippet a brit szakitól.

  Novemberben a brit szaki tippjei közel 50 egység profitot hoztak a zárt csatorna tagjainak, mindezt 16%-osROI mellett!

  A szigetországi forrásunk tippjei továbbra is elérhetőek a Discord-szerverünk zárt szobái között található lóverseny-tippek csatornán, ám aki ízelítőt szeretne a brit szaki munkásságából, annak erre is van lehetősége, ugyanis az ingyenes lóverseny-tippek csatornán naponta megosztunk egy tippet. 

  Csütörtökön három tippet kaptunk a brit szakitól, ezek közül pedig egy olyat osztottunk meg, amellyel a tétünk 4.50-szeresét nyerhetjük vissza. 

   

  Hogyan láthatom az ingyenes tippeket?

  Ehhez nincs más dolgod, mint csatlakozni a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, amely egyébként már több, mint 2000 sportfogadni szerető tagot számlál.
   

  • Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.
    
  • Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.
    
  • Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.

   

  Hogyan látom a zárt lóverseny csatorna tippjeit?

  Ehhez ugyanúgy csatlakoznod kell a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, illetve szükséged lesz mellé egy Logibet-előfizetésre is.

  • Előfizettem a Logibetre, most mit kell tennem?

  Ha sikerült csomagot választanod, a következő oldalon add meg a szükséges adatokat és ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

  • Van Logibet-előfizetésem! Nekem mi a teendőm?

  Ha már rendelkezel bármilyen Logibet-előfizetéssel, akkor már csak annyi teendőd maradt, hogy a következő oldalon add meg a szükséges adatokat, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

   

  You need to be logged in to post a comment.