Login
 • Ingyen kaszálhattál a tippmesterrel rengeteget már most!

  Buszkec nem igazán illetődött meg attól, hogy kinyitottuk a tippmesteri szobáját, rommá verte a fogadóirodákat.

  Csütörtökön reggel számoltunk be róla, hogy módosul a Logibeten az előfizetési lehetőség az egyik tippmestert illetően, március 1-jétől buszkecre kizárólag az egyéni csomagjában lehet majd előfizetni. Hogy mindenki lássa, mire is képes a kéziguru, a hónap utolsó két hetére viszont kinyitottuk a discordos szobáját, így bárki, most előfizetés nélkül nézheti meg a tipster élő, illetve mérkőzés előtti tippjeit. Buszkec pedig bekezdett...

  A nyitás óta 6 tippet adott fel a Discordon, amelyet bárki ingyenesen megnézhetett, szerencsére pedig mind a 6 nyertes lett. Így aki követte a kézilabdából parádés eredményeket elérő szakértőt, hirtelenjében +15 egységet kaszálhatott.

  Ez ha csak 2000 forintos egységenkénti téttel számolunk, akkor is több, mint 30 ezer forint profit, ami több, mint 3 havi előfizetés a tippmesterre, 3200 forintos egységenkénti téttel pedig már a féléves előfizetést is kitermelte!

  Ez egyébként a legkevésbé sem lep meg minket, buszkec hónapok óta szenzációs formában van a Logibeten és a Discordon is, így mára joggal lett az egyik nagy kedvence előfizetőinknek.

  Próbáld ki ingyen buszkecet!

  Február végéig még van lehetőséged felülni a kaszálásra, ehhez pedig nem is kell mást tenned, mint csatlakoznod Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségéhez ide kattintva.

  Hogyan tudok majd előfizetni buszkecre?

  Mint írtuk, március 1-jéig minden NORMÁL- és PRO-előfizető tagja marad a Discord-szervernek és megkapja buszkec logibetes tippjeit is. Utána a buszkec-csomag megvásárlásával lesz jogosult valaki a tippmester tippjeire, így március 1-jétől az előfizetői felület Egyedi ajánlatok részén lesz megtalálható a csomag.

  Nem árt viszont majd sietni, hiszen mindössze 60(!) hely van a buszkec-csomagban, több előfizetőt a követhetőség miatt nem engedünk.

   

   

  Buszkec csomagja március 1-jétől megvásárolható!

   

   
  You need to be logged in to post a comment.