Login
 • Important updates for tipsters!

  We have made some changes for tipsters that ensure better quality tips and improves tipster verification.

  Tip limit

  Professional sports betting is not an easy job, although unfortunately some think it is. Finding a good value tip takes knowledge, research and dedication. Because we want to make sure all tips are based on enough information, we have imposed a tip limit for our Newbie and Rookie tipsters. The limit currently stands at 10 per day, 100 per month. Finding 100 quality tips in one month is a hard job, but once you have advanced to the Junior level, you can post as many as you like.

  We are positive that this change is going to make Rookie productivity much better.

  UPDATE: After analysing complaints and statistics, we have changed Rookie limits to 15/day and 150/month effective October 1st.

  Service approval

  Our other new feature is that you need to verify yourself by registering your Skrill account after you become a buyable tipster (after being promoted to Rookie). This will make payouts easier and mishaps less possible. The verification process is that you need to "purchase" a €5 item in the Tipster Cashier or your Tipster Profile. This €5 will be transferred to your Tipster Cashier, and it will be available for withdraw with your first cashout. Your Skrill account will be paired to your Logibet account afterwards.

  Thank you for using Logibet's service and we'll see you at the highest levels.

  You need to be logged in to post a comment.
  npeter 40
  npeter
  Értem, köszönöm szépen a gyors változtatást. Szerintem ez mindannyiunk életét megkönnyíti egy kicsit.
  Admin 60
  Admin
  A tiéden kívül több más visszajelzés is érkezett a tippmesterektől, hogy kicsit alacsonynak találják a korlátot. A visszajelzések alapján a rookie tipplimitet napi 15, havi 150-re emeltük, a newbie limitek változatlanok maradnak.
  npeter 40
  npeter
  A havi 100 tippes limittel egyet tudok érteni, de a napi 10-es korlátot igen alacsonynak tartom.... Én személy szerint nagyon sok tippel dolgozom és minden tippem 'megfelelő információkra' alapul, amit azt gondolom, hogy az elért eredmény alá is támaszt. Nos, engem jelentősen lekorlátoz ez a szabály, és esetemben épp az ellenkező hatást fogja kiváltani. Ha nem tudom minden tippemet beküldeni, akkor válogatni kényszerülök közülük, és mivel szinte minden tippem azonos erősségű, jó esély van arra, hogy nyerő tippek is kiszoruljanak a rendszerből.
  Ha már mindenképp a tippkorlát a megoldás a problémára, akkor legyen legalább napi 15 tipp a limit, az emberibb lenne minden szempontból.