Login
 • Íme a díjazottak a Logibet tippelemzői versenyén

  Eredményt hirdetünk a Logibet tippmesterei között, mutatjuk kinek az indoklása tetszett nekünk a legjobban.

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

  Április végén hirdettük meg, a Logibet - még nem masters vagy senior szinten levő - tippmesterei között egy versenyt, hogy ki tudja a legjobb indoklásokat írni a tippjeihez. A játék hivatalosan az Eb végeztével zárult, így az eredményhirdetést most megtartjuk. 

  Sajnos nem váltott ki a tippmesterekből ez a felhívás komolyabb indoklásokat, így szűkebb volt a díjazásra az asprinánsok listája. A Hathárom és a Logibet szerkesztői végül szubjektív alapon szavazták meg az általuk legjobbnak tartott elemzéseket. A végeredményünk az első négy helyezést tekintve a következő lett:

  1. bdosin - 100€ értékű egyenlegfeltöltés (vagy ennek megfelelő értékű Logibet-előfizetés)
  2. oNeMountebank - 1 hónapos Pro-előfizetés a Logibeten
  3. bati33 - 1 hónapos Pro-előfizetés a Logibeten
  4. balazs512 - 1 hónapos Normál-előfizetés a Logibeten


  A legjobb indoklásért járó díjat tehát "bdosin" userünknek adtuk oda, nem is véletlenül, hiszen már korábban is megírtuk, milyen remek e-sport tippmesterre bukkantunk a Logibeten, aki részletes indoklással fűszerezi a tippjeit.

  "oNeMountebank" tippmester esetén szintén publikáltunk már egy rendkívül cseles tippet, nem is oly' régen. Az egyedi stílusa mindenképpen szembetűnő és érdekes, nálunk ezzel sikerült elnyernie a második helyezést.

  A dobogó alsó fokára egy még rookie szinten levő tipster, "bati33" nicknevű tipster lett, aki szintén azon kevés tippmester közé tartozik, aki hajlandó a tippjei mellé indoklást is írni.

  Az utolsó, még díjazott helyezést egy igazi tenisz gurunak adtuk "balazs512" személyében. Mostanában a breakek piacán veri a bukikat szemtelenül jó százalékban, ennek köszönhetően pedig már a szenior szintre jutott.

  Természetesen a játéktól függetlenül is várjuk a minél jobb, minél szélesebb körű indoklásokat, mert hosszútávon ez a kulcs ahhoz, hogy jó tippmesterré váljon az ember.

  You need to be logged in to post a comment.