Login
 • Ilyen sem volt még soha, ingyenes SuperTipster-tippet közlünk!

  Egy hétvégi NB I-es meccsről van szó, amelyet most bárki megnézhet ingyen.

  A rutinos logibetesek és hathármas olvasók két dolgot tudhatnak nagyon jól. 1: A Logibeten minden tippmester minden tizedik tippje ingyenesen megtekinthető. 2: Kizárólag a PRO-előfizetői csomaggal tudható, hogy melyek azok a tippek, amelyeket az oldal spéci algoritmusa kiválaszt a tippmesterek ötletei közül és SuperTipster-tippé avanzsál. Ugyan korábban többször is előfordult már, hogy éppen egy tizedik, vagyis ingyenes tipp vált ST-tippé, olyan valószínűleg még soha, hogy erről bárki tudhasson is, akinek nem volt előfizetése. Egészen mostanáig.

  Master tippmesterünk, th3k1ngl2p hétvégi ötlete viszont ebbe a kategóriába esik. A rutinos tipsterünk az Újpest-Paks mérkőzésre küldött be több tippet is, melyek közül egyik nem csak ingyenesen megtekinthető, de SuperTipster-tipp is lett - ezt a jobb felső sarokban lévő kis ikonnal láthatod egyébként.

   

  Kattints a képre és nézd meg a tippet!

  Ha tehát érdekel, mit lát erre a meccsre erős ötletnek tippmesterünk, illetve szeretnél megnézni egy SuperTipster-ötletet, nincs más dolgod, mint az ingyenes regisztráció után megtekinteni az ötletet, megjátszani azt és begyűjteni a profitot!

   

  Újpest-Paks
  MEGNÉZEM AZ INGYENES TIPPET!

   

  Végezetül egy gyors táblázat arról, hogyan is teljesít a SuperTipster az elmúlt években. Ez az a helyzet, amikor néhány szám sokkal többet mond minden szónál. Ha te is szeretnéd kivenni a részed a kaszálásból, csatlakozz a Logibethez, vásárolj PRO-csomagot és légy te is részese a nyerők táborának!

  A SuperTipster statisztikái
  IdőszakTippszámProfitROI
  Elmúlt 6 hónap605+233.216.12%
  Elmúlt 12 hónap1131+516.977.26%
  Elmúlt 24 hónap1959+904.877.41%
  You need to be logged in to post a comment.