Login
 • Ilyen egy profi elemzés és profi tipp!

  Bdosin 3-szoros szorzója zöldült, ám ami még ennél is gyönyörűbb, az az elemzése a tipp mellé.

  Bdosin egyike azoknak a tippmestereknek, akikről méltatlanul kevés szó esik,ha a Logibet legjobbjait vesézzük ki. A senior tippmester "hányattatott sorsa" talán annak is köszönhető, hogy egy kevésbé radar alatt lévő sportágból, az e-sportból publikál tippeket. Az eredményességet és szakértelmet viszont nyugodtan nevezhetjük brutálisnak, amelyet ezúttal is sikerült bizonyítania. Ha pedig megnézzük ezeket a számokat, mindent megértünk...

  Bdosin statisztikái e-sportból
  TippszámProfitROITalálati arány
  307+316.9614.07%61.89%

  A tippmester szokásához híven egy Overwatch-tippet publikált, méghozzá 2.96-szoros szorzóval. Az ötlet még a SuperTipster-algoritmust is megihlette, így beválogatta azt a legnagyobb értékkel bíró ötletek közé, hozzárendelve egy maximális, 10/10-es tétet. Az Atlanta Reign végül hozta is az elvártat, 3-0-ra verte a New York Excelsiort, igen vaskos profithoz juttatva ezzel az előfizetőket.

  Habár nem állítjuk, hogy bármit is értenénk ebből a játékból, bdosin elemzése klasszikus példája annak, hogy milyen egy igazi szakértői tipp, amit még laikusként is hatalmas élmény átfutni. Ha pedig mindez a várt profittal is társul, akkor valóban tökéletes tippről beszélhetünk!

  Az elemzést megtalálod lejjebb, ha pedig meggyőztek bdosin szavai és szeretnél ilyen tippekkel kaszálni, vár a Logibet, várnak a nyerő tippmesterek!

   

  >>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

   

  You need to be logged in to post a comment.