Login
 • Ilyen, amikor egy tippet izomból tolni kell - 10/10-es zöldült a röpigurutól

  Nagyon ritka, hogy a Logibet röpiguruja 10/10-es tippet küldjön játékba. Most ez történt!

  Akik régóta előfizetői a Logibetnek, nagyon jól ismerhetik kecsege55x-et. A tippmesternél jobban a magyar röplabdához aligha ért bárki, amelyet eredményei is bizonyítanak. Nos, a master tippmester hétfő reggel úgy bepörgött, mint aki az év ajándékát találta meg a Bet365-ön.

  Kecsege a Szent Benedek-UTE női meccsre kattant rá pillanatok alatt, amikor is meglátta, hogy a vendégek idegenlégiós nélkül utaztak el Balatonfüredre. Nem jellemző rá, hogy 10/10-zel küldjön játékba egy röpitippet, hiszen az elmúlt 14 hónapban csupán ez volt a 16. ilyen ötlet, ám amikor megtörténik, nagyon érdemes lecsapni rá.

  Mit kell tudni kecsegéről? Olvasd el interjúnkat a tippmesterrel!

  Nem történt ez most sem másképp! Kecsege 2.20-as szorzóval ajánlotta ki a tippet, de a 22betnél például 2.70-ért, míg a Bwinen 2.35-ért lehetett fogadni a Szent Benedekre. A tipster szakértelmét jól jelzi, hogy szerinte a tipp 1.40-ig érte meg, a záróodds pedig pontosan ennyi is volt a Bet365-nél.

  Ahogyan azt várni lehetett, a Szent Benedek habkönnyen, 3-0-ra nyerte meg a meccset, vaskos profithoz juttatva ezzel az előfizetőket és természetesen a SuperTispter követőit is.

  Kecsege55x statisztikái röplabdából
  Tippek számaProfitROITalálati arány
  208+247.16+21.33%76%

  A számok és a fenti tipp önmagukért beszélnek. Kecsege nem véletlenül a Logibet egyik legnépszerűbb tippmestere, aki képes olyan piacon is hatalmas profitot elérni, amelyhez más hozzá sem tud szagolni. Ha ilyen infós tippeket szeretnél kapni, a Logibeten a helyed!

  Kövesd te is Kecsegét és csatlakozz a nyerők táborához!

   

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

   

  >>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

  You need to be logged in to post a comment.