Login
 • Így lehet 6 hónap alatt 3,2 millió forint profitot elérni!

  Nem csoda, hogy a kiváló tippek miatt az "elkövető" megkapta a korlátozást a Bet365-től.

  Akik régebb óta követik a Logibetet, már többször találkozhattak vasero nevével, aki őszintén szokott beszélni elért eredményeiről, de ugyanilyen nyíltan írja építő kritikáit is az oldal kapcsán. Az egyik legrégebbi előfizetőnk korábban azt mondta, hónapok óta sikerül havi ezer euró profitot elérnie a logibetes tippekkel, a mostani képe alapján pedig erre sikerült még egy lapáttal rátennie.

  vasero grafikonja az elmúlt 6 hónapról (a Bet365 statisztikája az elmúlt 12 hónapot mutatja)

  A fenti képen a hivatalos Bet365-statisztikája látható, amelyet egyébként bárki lekérhet a fogadóirodától. Mint azt vasero elárulta, ezt a számláját augusztus óta használta, januárban pedig 9000€-s profitot követően meg is kapta a korlátozást.

  Az előfizető tehát kizárólag a logibetes tippekkel 6 hónap alatt 3,2 millió forintot nyert, ami egy jó kis 540 ezer forintos havi keresetnek felel meg.

  Ez még a Magyarországon egyedülállóan olcsó előfizetési díj levonását követően is igen tisztességes profit, amihez őszintén gratulálunk!

  Ha te is szeretnél hasonlóan kaszálni a Logibet profi tippmestereivel, nincs más hátra, mint csatlakozni a nyerők táborához!

  Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!https://logibet.com/hu/tipster/vasero

  You need to be logged in to post a comment.