Login
 • Így látták az elmúlt évet a Logibet előfizetői - őszinte vélemények

  A száraz statisztikák után következzenek az előfizetők szavai. Ilyen volt 2021 az előfizetők szerint.

  December utolsó óráiban szöveges formában is olvashattátok, milyen is volt a 2021-es év a Logibeten. Azonban a statisztikák és a száraz számok mindig sokkal kevésbé érdekesek, mint az, hogy valójában mi is történt az előfizetők pénztárcájával. Ezúttal megkértük a legrégebbi előfizetőket, hogy írják le saját szavaikkal, mi is történt velük a Logibeten a mögöttünk hagyott 365 napban.

  A cikkben MINDEN visszajelzés szerepel, amelyet kaptunk és természetesen mindegyik változatlan formában, így a negatívumokat is benne hagytuk.

  Egy kép többet mond minden szónál :) - Fotó: vasero

  A Logibet egyik legrégebbi előfizetőjét, vasero-t gyakran kérdezzük meg ilyen témákban, hiszen mindig őszinte és kritikus véleményt fogalmaz meg a szolgáltatás kapcsán. Tősgyökeres tagunk ezúttal különösebb kommentár nélkül csak a fenti, általa készített képet ajánlotta figyelmünkbe :) Köszönjük szépen neki, valóban beszédes környezet!

   

  csedava - 2020 decembere óta folyamatos előfizető

  Tavaly december közepén fizettem elő Logibetre, mivel már korábban voltam előfizető tudtam kiket lesz érdemes követni és hogy használjam a bankroll menedzsmentet. Elég kicsi bankrollal kezdtem neki ami 50.000 forintot jelent. Egy évvel később ott járunk hogy +300.000 forinttal zárom az évet, köszönöm a Loginak és minden tippmesternek, főleg azoknak akiket követek :)

   

  "John Doe" - 2018 júniusa óta előfizető

  Viszonylag régi előfizető vagyok, az első bankrollom elvesztése is hozzájárult, hogy "megtanuljam" a logit használni, másodjára már kb. a bankroll 1.5-szeresét nyertem itt tartok most. Körülbelül mostanra viszonylag jól belőttem azokat a tippmestereket akiket követek és belőttem a hozzájuk tartozó tippegységet is.

  Fontos dolog, hogy rengeteg tanultam a sportfogadásról is, + tippmesterként is határozottan látom magamon a fejlődést.

  Steve_Hurley - 2020 novembere óta előfizető

  Őszinte leszek, nekem az eredményeknél is sokkal fontosabb a megbízhatóság és őszinteség. Azért jöttem ide, mert több oldalon is jártam, ahol átvertek engem és gondoltam, ilyen áron megér egy próbát, hogy ez egy korrekt felület.

  Itt sincs kolbászból a kerítés persze, nekem is voltak bukó hónapjaim, de amellett, hogy összességében több százezer forintot sikerült nyernem 2021-ben a Login, még megkaptam azt a korrektséget is, amit máshol.

  Óriási kincs, hogy ezek valós statisztikák és minden tippet le tudok ellenőrizni én magam is, így nem kamukból épülnek fel a statisztikák.

  Nekem még a profitnál is sokkal többet ér, hogy korrektek velem és nem akar senki lehúzni olcsó marketingszövegekkel és manipulált számokkal.

  szattila2 - 2020 decembere óta előfizető

  Az előfizetés előtt kocafogadó voltam. Főleg nagyoddsos kombikat raktam kis téttel, illetve nagyobb téttel inkább érzelmi alapon (kedvencekre) tippeltem. Egy ideje már érlelődött a gondolat, hogy lehetne ezt kicsit professzionálisabb módon csinálni, így félreraktam a kezdőtőkét és az előfizetés árát és jól jött a Logi Black Friday akciója is. Nem hazudok, nem kaszáltam óriási hasznot 2021-ben. Cserébe nagyon sokat tanultam a sportfogadás rejtelmeiből.

  Az év tanulsága, hogy nincs tuti recept. Nagyon sokat kell a követett tipstereket monitorozni és ha kell, akkor beavatkozni (pl tétegységben) illetve újak után kutatni. Mindenkinek ki kell alakítania a saját portfólióját tipsterekből és folyamatosan karban is kell tartania. Ezekre nagyon jó példákat sikerült 2021-ben összehozni. [🙂] Ott volt pl JokerOrigin (ő csak a zárt discordon adott ugye tippeket). Jó ázsiója alapján persze igyekeztem követni, de az első hónapot kivéve nagyon nagyon rosszul jött ki, végül ki is vonult a tippadásból.

  Ennek ellenére nagyon hasznos tagja a közösségnek (előbb utóbb sokakat utolér a Bet365 kaszása korlátozás formájában, ennek áthidalásában ő pl nagyon sok hasznos infót osztott meg).

  Mert igen, az egyik legnagyobb érték a Login belül a zárt discordos közösség. Sok hasznos tanács, tippeknek szurkolás, viccelődés. Együtt sírunk, együtt nevetünk.

  Közhelynek tűnik, de nem az. 2021 legstabilabb és általam legjobbnak ítélt tipsterei egyértelműen a lovi, SuperTipsterkrecsak1 és a nyáron üstökösként felbukkanó Balazs512. Mindenkiről volt már hathármas cikk, nem is ecsetelném a miérteket. Persze mindegyikőjük varin , csak álnéven [😄] (igen, ez is egy discordos poén). De azért megemlítem őt külön is, az eredti nickjén (hahaha). A lapos fogadások nekem személy szerint nagyon bejönnek, egyszerűen nem lehet nem imádni.

   

  Egy szó, mint száz:

   

  • Szeretjük a pacikat és várjuk Hangar18 napi menüjét, hátha az bejön a brit lovis gurunak meg a lovaknak.
    
  • Jöhetnek a tenisz break over/under tippek krecsak1 és Balazs512 uraktól
    
  • Szórjanak a sporik sok lapot, zöldüljenek a Betbuilderek varinnál és krecsak1-nél
    
  • Az ST algoritmusa se essen ki a formájából
    
  • És messzire kerüljön el mindenkit a Bet365 korlátozása!
    
  vaskojevics - 2021 májusa óta előfizető

  Májusban csatlakoztam, kellett egy kis idő míg kiismertem magam a tippadók között. 

  ST előfizető is vagyok. Az ST eredmények nálam nem jönnek annyira, mint ahogy statisztikái mutatják, nyilván ebben benne van, hogy nem minden tippet tud az ember megfogni.... egyelőre ez kisebb csalódás. Jövőre jóval több profitot várok  az ST tippektől is.

  Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!

  Összességében az ST tippekkel és a többi tippekkel együtt komplexen viszont tudok jókat mondani!

  Tényadatok: kisebb bankrollal kezdtem és ezt május óta meghatszoroztam. Ez önmagáért beszél! 

  Ezenkívül kiemelném a discord közösséget és az ott jelen levő tippadókat. Szuper hely segítőkész tippadókkal, sportfogadókkal!

  Utoljára , de nem utolsósorban a Logibetet ajánlom mindenkinek aki szeretne sportfogadni! 
  Sokan hezitálnak az előfizetői díj miatt, neki ajánlom ne gondolkozzanak hanem fizessenek elő most! Megéri.. 

  A Logibetes csapatnak pedig azt üzenem , hogy ez egy nagyon jó szolgáltatás, ár-érték arányban is. Örülök, hogy előfizettem! 

  Chris90

  Szeretném leszögezni, hogy ez a pár sor mind a teljes mértékben elfogulatlan véleményem.

  Ha jól sejtem a legtöbben fogadókként jellemezték az évet, holott a Logi a másik oldalról is megközelíthető: tippadóként. Rettentően izgalmasnak találom a nálam sokkal tapasztaltabbak sorait olvasni, minden napra jut egy-egy apró plusz infó, egy meglátás, egy ötlet, amiből tanulhatok.
  Külön respekt jár mindazoknak, akik képesek egész évben egy fogadási típust priorizálni, vagy éppen kizárólag egy bajnokságra játszanak.

  A Logi felületére minden nap rácsodálkozok, mondván hogy “miért nem lehet így csinálni mindenkinek?!”. Egyszerű, letisztult, jól olvasható, egy igazi mintadarab. Én úgy gondolom, hogy ha valaki a külsőségekre is ennyire ad, akkor valószínűleg magával a szolgáltatással sem lesz probléma.

  A számokat pedig aztán tényleg nem kell megmagyarázni... 491 egység profit egy év alatt. Egy gyors fejszámolással is kiszámolható, hogy egy kicsit is jobb, de összességében “alacsony” bankrollal is ez havi több százezer forint haszonra is rúghat.

  Végül de nem utolsó sorban, ha netán Varin is olvasná ezt a kis lábjegyzetet, egyszer majd megtanítom valami értelmes süteményt is sütni, - hogy végre Ő tanulhasson tőlem, és nem csak fordítva -, mert ez a baracklekváros “sütemény” egyáltalán nem value.

   

  "John Doe 2"

  Pár évvel ezelőtt fedeztem fel a Logibet oldalát és korábban már voltam előfizető 1-1 hónapra, illetve tavaly a Covid-19 alatt volt egy fél éves előfizetésem is, de sajnos nagyon rosszul használtam a bankrollomat, nem nagyon értettem még, hogy mit és hogyan kell és érdemes rakni, kiket érdemes követni stb. Itt a zárt csoportban nagyon sok segítséget kaptam általánosságban, hogy kiket érdemes követni, milyen tétezéssel.

  Augusztusban csatlakoztam újra a Logibethez, immár ST előfizetőként. Szigorú bankrollmenedzsmentet használtam és 1-2 alkalom kivételével soha nem tértem el tőle.

  Ennek köszönhetően augusztus óta megháromszoroztam a bankrollomat, amit ezúton is köszönök minden általam követett tippmesternek.

  Nagyon nehéz volt megélni az októbert, miután augusztusban és szeptemberben már ötszörös bankrollnál jártam és ha ott elvesztem a tétkezelést, akkor biztos vagyok benne, hogy nem lenne háromszoros bankrollom. Korábban nem hittem a bankrollmenedzsmentben, de be kell ismernem, hogy tévedtem. Nagyon óvatosan és nagyon megfontoltan kell emelni a tétet, nem szabad egy nagyobb nyerő hónap után azonnal emelni. Most január 1-től emeltem másfélszeresre az egységtétemet, pedig a bankroll bőven megengedné a duplázást is. Mégegyszer köszönöm a Logibetnek és a tippmestereknek a munkáját.

  adam.d - 2020 októbere óta előfizető

  Köszönöm a tavalyi évet Nektek is, nagyon jó platformot és közösséget sikerült építenetek. Számomra a sportfogadás főként a plusz bevétel kapcsán került képbe anno, épp úgy tekintek rá, mint a tőzsdézésre. Zöldfülűként egyik piacon sem állod meg a helyed, tanulópénz árán jobb esetben(!) sikeressé válthatsz. A Logibeten publikáló tipsterek épp ezt a sebezhetőséget mérsékelik szerintem. 

  Nagyon sokat köszönhetek a tipstereknek, akárcsak múltbeli tippek, de eltanult praktikák terén is. Nehéz lenne mindenkit felsorolni, de számomra egyértelműen varin a nr1. Nagyon korrekt elemzései vannak, és a Discordon is elérhető, így könnyű tőle tanulni. Az ő tippjeit követve nem csak 1-1 elemzést kap a feliratkozó, hanem magát a mentalitást és logikát is amit varin alkalmaz. 

  Az év tippmestere...
  szavazatok szerint 2021-ben az év tippmestere varin lett. A Logibetet is vezető tipster a teniszguru balazs512-t, illetve a brit lóversenyes tippmestert előzte meg.

  Mellette persze számos olyan tipster van, akik nélkül az idei éves profitom közel sem annyi lenne, amennyi. Kecsegekrecsak1marcikaa36, és th3k1ngl2p is nagy értéket képvisel számomra, mindegyiküknek megvan a maga erőssége, amire hosszútávon nyugodtan lehet alapozni. 

  Egységekben sajnos nem tudom kifejezni a tavalyi éves profitomat, jelenleg nem követem ilyen precízen a fogadásaim kimenetelét.

  Az év elején egy 500 ezres keretet tettem félre a Logibetes tippekre, ez mára már bőven 7 számjegyűvé nőtte ki magát.

  Ehhez persze valamelyest szelektálni is kellett a tippeket, és időnként eltérni a javasolt téttől. (Tudom, itt jönne a seggberúgás :) ) Szóval röviden összegezve király volt a tavalyi év veletek, bízom benne, hogy a jövőben is legalább ilyen jó eredményt sikerül produkálni. Köszönöm!


  Mi nem is nagyon tudunk mit hozzáfűzni a fenti véleményekhez. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, hogy megosztotta velünk a gondolatait.

  Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

  Akit pedig a száraz, de fantasztikus számok mellett meggyőztek az előfizetői vélemények is, nincs más dolga, mint 2022-ben is a Logibettel tartania.

  You need to be logged in to post a comment.