Login
 • Így látják az előfizetők a Logibetet - őszinte vélemények

  Az aktív előfizetőket kérdeztük meg arról, hogyan is látják a Logibetet, mik az erősségek és a gyengék.

  Mint ahhoz hozzászokhattatok, a legizgalmasabb történeteket és sztorikat mindig örömmel osztjuk meg a Logibet kapcsán, főleg ha azok nagy nyereményekhez vagy szép szelvényekhez kötődnek. Az elmúlt hónapokban mesélt már az egyik legrégebbi előfizetőnk a taktikájáról, de volt szó korábban olyan felhasználóról is, aki 3 hónap alatt megháromszorozta pénzét a tippmestereknek köszönhetően.

  Ezúttal egy kérdőív formájában kérdeztük meg az aktív előfizetőket arról, hogyan is vélekednek a Logibetről, és szerencsére nagyon sokan válaszoltak is a felhívásra. A mostani cikkben bemutatjuk a legérdekesebb véleményeket a Logibettel kapcsolatban, a következő írásban pedig kitérünk arra, kik is a legnépszerűbb tippmesterek, mennyire tartják fogadhatónak a tippeket az előfizetők és hogyan viszonyulnak a közelgő fejlesztésekhez.

  Most tehát lássuk, miket is írtak azok, akik nap mint nap saját pénzüket teszik kockára a tippmesterek jóvoltából.

  "Nagyon jók vagytok!!! Veletek tényleg lehet pénzt keresni!!! Nekem nagyon bejött a logi. :) Önmagáért beszélő rövid stat: 160 nap, +1180 egység profit, 930 tipp, 20% ROI, konstans emelkedő grafikon a profitról, nagyobb visszaesések nélkül."

  "Ár/érték arányban kiemelkedik a piacon. 5-6 kimondottan jó tipster is van a gárdában, de a ranglista nagyon félrevezető ebből a szempontból ezért az újaknak érdemes segítséget/tanácsot kérni mielőtt belevágnak."

  "Ár-érték arányban kiemelkedő szolgáltatás. Magyar viszonylatban Nr. 1 nálam.
  Új előfizetőként, kezdő sportfogadóként azonban kihívást jelenthet hogy melyik tipstert milyen egységgel kellene is követni."

  Még mindig hiánypótló szolgáltatás a magyar piacon, a megbízhatóság tekintetében pedig egyedülálló.

   

  "Sok tippmester olcsón, viszont cserébe sok munkáért (nyilván ez egyértelmű), ár-érték arányban kiváló oldal"

  "Sok hasonló szolgáltatást kipróbáltam az évek folyamán és a kisebb-nagyobb hibák ellenére (amik mindenhol vannak) szerintem itthon ár-értékben az elsők vagytok. Nálam sokat számít, hogy évekre visszanézhetőek a tippmesterek így egész jól ki lehet szűrni azokat akiket követni érdemes."

  A pozitív vélemények mindig melengetik szívünket, míg a negatívokból igyekszünk tanulni. Természetesen utóbbiakból is akadt néhány, így például volt, aki szerint nem könnyű lekövetni a tippmesterek statisztikáit a lassú e-mailes értesítés miatt - ezzel kapcsolatosan a következő cikkben is mutatunk egy érdekes véleményt. Érkezett emiatt olyan komment is, mely szerint a számok bár hitelesek és valósak, azokat leutánozni éppen emiatt nagyon nehéz.

  Nagyon szépen köszönjük az őszinte véleményeket, természetesen a negatívumokat hatványozottan is figyelembe vesszük az oldal jövője kapcsán.

  Így látják tehát az előfizetők a Logibetet. Akit pedig meggyőztek a fenti mondatok, az bármikor csatlakozhat a Logibethez és kaszálhat úgy, ahogyan a profik!

  Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

  You need to be logged in to post a comment.