Login
 • Hogyan háromszorozta meg pénzét 3 hónap alatt egy előfizető a Logibeten?

  BalazsDebrecen még azt is elárulta, hogy kikre és mennyivel fogadott. Kövesd a példáját és kaszálj a Logibettel!

  Oldalunkon rendszeresen számolunk be a Logibet legjobb tippmestereinek teljesítményéről, az elért profitról és egyéb érdekességekről. Azonban mi is tudjuk, hogy a rengeteg tipster nyújtotta lehetőség olykor nehézséget szül, hiszen nem egyszerű eldönteni, hogy kire is iratkozzanak fel az előfizetők, Emiatt is külön hálásak vagyunk, ha éppen azok adnak tanácsot másoknak, akik valós pénzzel követik a tipstereket.

  Törzstagunk, BalazsDebrecen ezúttal a kizárólag az előfizetők számára zárt discordos csoportban osztotta meg tapasztalatait a szolgáltatással kapcsolatban. Balázs azt írtra le részletesen, hogyan csinált három hónap alatt a kezdeti 300 ezer forintból közel 1 millió forintot.


  "Szóval 300 ezerrel kezdtem, egy átlagos tétet pedig 10 ezerre lőttem be, de ezt úgy, hogy ez alatt csak ritkán rakok (Varin 1-2 egységes tippjei), tehát egy egység mondjuk akkor 2 ezer HUF nálam. Ennek sok jelentősége nincs mert néha eltérek tőle de nagyjából legyen ennyi. A statisztika szerelmeseitől elnézést kérek, tűpontos stattal nem tudok szolgálni a tippszámokat illetően de a számokból ezt nagyjából ki tudom következtetni.

  BalazsDebrecen statisztikái 100 nap alatt
   
  Kezdő tőkeÖsszes feltett tétTiszta profitROI
  300.000 Ft12.700.000 Ft     628.000 Ft      +4.90%

  Az átlagtétem nagyjából 12-13 ezer forint lehetett, így kijön, hogy ez nagyjából egy 1000 tippes minta, illetve az is kijön, hogy átlagban egy nap 10 tipp van, nyilván hétvégén átlagban több. Mindenkinek más a stílusa a Logibet tippmestereinél, nekem pedig ez nagyon be is vált . Ez az amit még nagyjából tudok követni és ebben hiszek, hogy sok pénzt kell forgatni és akkor jobban megvan az eredménye, ami tök érdekes, hogy pont 5%-ra lőttem be a tervezett ROI-t és ez le is jött :) Még annyit erről a taktikáról, hogy a tétek és tippek nagyságából látszik, hogy megesett az, hogy egy iszonyú eseménydús napon egyszerre volt fent akár a bankroll fele, amit a profik biztos hibának tartanak, de én arra építettem rövidebb és hosszabb távon is, hogy akiket követek nagyjából kiegyensúlyozottak és főleg egyszerre nem hagynak cserben, eddig bejött de nyilván a fél éves és 1-2 éves minta mérvadóbb lesz.

  Miért más a Logibet, mint a többi szolgáltatás, amellyel eddig találkoztál?
   
  Mert a Logibet egy független platform, amely lehetőséget biztos a tippmestereknek, hogy pénzt keressenek tippjeikkel. Az oldalnak elemi érdeke a statisztikák hiteles vezetése és a csalás lehetőségének kizárása. A tippekről készülő statisztikák több évre visszamenőleg letölthetőek, egyesével visszakövethetőek és ellenőrizhetőek. Ez egyetlen magyar nyelvű szolgáltatásnál sincs így. Ha bővebben szeretnél olvasni arról, hogy ez miért fontos és miért nem szabad hiteltelen, exceles, csaló szolgáltatás kezébe helyezned a bizalmadat, olvasd el ezt a cikket.

  Röviden összefoglalva annak ajánlanám ezt a taktikát , aki nem akar sokat izgulni, hisz egy meccsen nem volt fent őrületes összeg a bankrollhoz képest, illetve olyan összeggel játszik ami nem létszükség, hiszen ha véletlenül kifogok egy rossz hetet azért simán elmehet a kezdőtőke, de én ezt vállaltam.

  Kiket követ BalazsDebrecen és mennyivel?

   

   

  JokerOrigin pedig kakukktojás őt nemrég kezdtem komolyabban mert hiába vagyok időmilliomos sokról lemaradtam, és úgy voltam vele, hogy hagyom, de annyira jól megy neki, hogy elkezdtem rakni amire van időm, igaz, így nem lesz olyan kiszámítható a dolog, de hosszútávon szerintem kiegyenlíti egymást...

  Azt hiszem nagyjából ennyit akartam írni, lényeg, hogy baromira jó ez az egész közösség csak így tovább! Ja és már régebb óta tag vagyok szóval ez sokkal több idő volt kibogarászni, hogy szerintem kiket érdemes követni.


  Balázs véleményét követően egy szép hosszú beszélgetés kezdődött el a zárt, csak előfizetők számára elérhető szobában, ahol mindenki megosztotta sikereit és taktikáját a Logibettel kapcsolatban, így egy remek diskurzus keretében adhattak tanácsot azok, akik a leginkább a tűz közelében vannak.

  Nekünk egy ilyen előfizetői őszinte vélemény sokkal többet számít, mint bármilyen statisztika, hiszen ha valaki három hónap alatt képes egy jó taktikával megháromszorozni a bankrollját, az számunkra a legnagyobb elismerés és dicséret.

  Nem is szeretnénk egyebet hozzátenni a fenti íráshoz, kívánunk Balázsnak és a többi előfizetőnek még sok-sok háromszorozást és milliókat!

  Aki pedig szeretne csatlakozni ehhez a "baromi jó közösséghez" és szeretne úgy kaszálni, ahogyan Balázs vagy ahogyan a tippmesterek, az ne késlekedjen, hanem tartson velünk!

   

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

   

  >>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

  You need to be logged in to post a comment.