Login
 • Így áll aki fél, 1 vagy 2 éve SuperTipster-előfizető!

  Évek óta szenzációs statisztikákkal kaszál az ST. Mutatjuk a hihetetlen számokat.

  Mint arról korábban is beszámoltunk, a küszöbön áll több logibetes fejlesztés élesbe állítása, illetve az árváltozás is. Ebben a cikkben az áremelkedést többek között a termék fejlődésével és az egyre több és több tippmesteri lehetőséggel indokoltuk meg, amelynek egyértelműen látható jele van például a SuperTipster esetében is. A 2018 decemberében élesített, egyedi fejlesztésű algoritmuson alapuló tippválogatásunk ugyanis immáron bizonyítottan, hosszútávon képes kimagasló eredményeket elérni.

  Leegyszerűsítve mi is az a SuperTipster?
  A SuperTipster a Logibet legjobb tippmestereinek legértékesebb tippjeit válogatja ki és azokhoz új tétet javasolva egy olyan előfizetési lehetőséget  képez, amely jelentősen megkönnyíti az előfizető dolgát. Ha valaki a legjobb tippmesterek legértékesebb ötleteit szeretné csak megkapni, nem kell kiválogatnia, melyik tipster milyen sportágból erős, elég, ha megbízik a SuperTipster algoritmusában. Ezt a számok is bizonyítják.

  Több, mint fél éve, hogy utoljára hírt adtunk arról, hogyan is teljesít egyedi fejlesztésű algoritmusunk, a SuperTipster. Akkor az elmúlt 1 évre tekintettünk vissza, az eredmény pedig önmagáért beszélt, közel 8%-os ROI-t hozott 12 hónapos távlatban. Ebben a cikkben egy kicsit mélyebbre nézünk, és megnézzük, hogy állnak azok, akik 6, 12 vagy 24 hónapja előfizetői a szolgáltatásnak.

  Hogy állnak most a SuperTipster-előfizetői?
   TippszámProfitROI
  Fél év520+291.968.94%
  Egy év892+486.218.71%
  Két év1836+667.255.77%

  Nehéz ezekre a számokra bármi rosszat mondani, itt már távolról sem arról szól a történet, hogy volt két jó hónap, ami pluszba rántotta a statisztikát, hiszel kétéves távlatban már több, mint 1800 tippről beszélünk, amelyen az 5.80%-os ROI egészen szenzációsnak mondható.

  Természetesen voltak extrém jól sikerült hónapok, mint például a 2021. májusi, viszont ami szembeötlő, hogy az elmúlt 12 hónap legnagyobb mínusza is csak -30 egység volt, -100 egységes hónap pedig 2019 szeptembere óta nem volt.

  Ami a kétéves történelmet illeti, meglepő módon nem a labdarúgás, hanem a röplabda szállította a legnagyobb profitot, de 860 focitipp 6.42%-os ROI-ja is szenzációs.

  SuperTipster tehát immáron hosszútávon is megmutatta, mire képes. A kezdeti nehézségeket követően most már ténylegesen egy olyan releváns tipptörténet és statisztika áll mögötte, ami kimondathatja velünk:

  bevált a Logibet fejlesztése és sikerült egy tényleg remekül működő, egyedi, sikeres terméket létrehozni!

  És hogy ennek mi az oka? A fejlesztők és matematikus remek munkája mellett egyszerűen az, hogy a Logibet tippmesterei kiválóak és képesek hosszútávon nyerni a fogadóirodák ellen. Ilyen egyszerű a siker receptje!

   

  Hogyan kaphatom meg a SuperTipster-tippeket?

  A SuperTipsterre a Logibeten a profi csomag megvásárlásával automatikusan feliratkozol. Nincs más teendőd, mint megvenni az 1, 3 vagy 6 hónapos előfizetést (minél hosszabb távra fizetsz elő, annál olcsóbb!) és várni az e-mailen érkező tippeket.

   

  Így garantálja a Logibet a profitot!

  A csomag mellé profitgaranciát ad az oldal, így amennyiben az előfizetésed időszaka alatt nem termel profitot a SuperTipster, a következő előfizetésed ingyenes. Viszont már alig-alig emlékszünk rá, hogy mikor is kellett ilyen ingyenes előfizetést adnunk, hiszen alig van olyan 30, 90 vagy 180 hónapos periódus, amikor ne nyernének az előfizetők a SuperTipsterrel.

   

  Próbáld ki te is a spéci algoritmust és kaszálj úgy, ahogyan a legnagyobbak!

   

  You need to be logged in to post a comment.