Login
 • Igazi gyöngyszemre bukkant a tipster! - ingyenes tipp

  Ingyenes tipp, kiváló elemzéssel és magas szorzóval. Kaszálj te is a senior tipsterrel.

  Nemrég készítettünk interjút bati33-mal, aki hirtelen a Logibet egyik legnépszerűbb tippmestere lett. A senior szintre fellépő tipster parádés januárt produkált, most pedig egy ingyenes és igencsak izgalmas tipp keretében megismerhetjük gondolkodását is.

  Bati33 a pénteki Mainz-Leverkusen meccsre talált egy olyan opciót, amely rengeteg érdekességet tartogat. Mint arról korábban a BL-meccsek kapcsán a Hathárom is beszámolt, a Bet365-ön az úgynevezett fogadásfokozók már Bet Builder típusú ötletekre is elérhetőek, ami azt jelenti, hogy a buki által összeállított BB-kre is kaphatunk a többi irodánál magasabb szorzót. Egy ilyen, magas szorzóval bíró tippel próbálkozik a tippmester is, amely igen szép profittal kecsegtet, hiszen a tét is relatíve magas.

  A hosszú indoklás során a tippmester elemeire szedi a különböző résztippeket, így egy igen szakmai és izgalmas analízist olvashatunk a tippről, amely a tipster szerint "zseniális és kihagyhatatlan".

  Ha Te is szeretnéd megtekinteni bati33 ingyenes tippjét, akkor nincs más hátra, mint regisztrálni a Logibetre. Ha pedig szeretnél még több tippet a nyerő tipsterektől, csatlakozz a nyerők táborához!

  Mainz-Bayer Leverkusen
  MEGNÉZEM AZ INGYENES TIPPET!
  You need to be logged in to post a comment.