Login
  • Ha a legjobb Tippmixpro-tippeket keresed, irány a Logibet!

    A Logibeten immáron hónapok óta kizárólag a két magyar fogadóiroda kínálatából válogathatnak a tippmesterek. Ezáltal a legjobb Tippmixpro-tippeket is a Logibet profi tippmestereitől kaphatod meg. Lássuk, hogyan!

    Megújult a Tippmixpro!

    A megújult magyar fogadóiroda kínálata most már felveszi a versenyt a nemzetközi fogadóirodákéval. Megújuló és teljesen új funkciók, hatalmas fogadási kínálat és kiemelkedően jó oddsok - mindezzel várja régi, új játékosait a Tippmixpro. Ez pedig a Logibet tippmestereinek dolgát is megkönnyíti, hogy nyerő Tippmixpro-tippeket tudjanak adni.

    Az olyan újdonságok mellett, mint az Oddsrakéta, az Oddspiramis vagy a cash out, a magyar bukméker kínálata is jelentősen kibővült. Az NB III mellett a női NB I meccsei is rendre felkerülnek, a topligák esetében pedig több száz vagy több, mint 1000 piacra is köthetünk fogadásokat.

    A legjobb Tippmixpro-tippeket a Logibeten találod!

     

    A Logibet tippmesterinek dolgát nagyban megkönnyíti, hogy immáron szögletes, büntető lapos és fogadáskészítős piacok is elérhetőek az irodánál, a lehetőségek óriási tárházát kínálva ezzel az előfizetők számára.

    A legjobb Tippmixpro-tippek

    A Logibet tippmesterei ősz óta kizárólag a Tippmixpro és a Vegas kínálatából válogathatnak, ehhez pedig a legtöbben gyorsan hozzá tudtak szokni. A profi tipstereknek nem okozhatott nagy gondot a legjobb Tippmixpro-tippek megtalálása, hiszen a fogadóiroda kínálata felveszi a versenyt a korábbi partnerirodákkal.

    Ez véleményünk szerint hosszútávon garantálja az előfizetőknek a színvonal magasan tartását, ezzel pedig a kimagasló nyereményeket.

    Válaszd továbbra is a Logibetet és kaszálj úgy, ahogyan a profi tippmesterek!

    You need to be logged in to post a comment.