Login
 • Gazdára talált az 50 ezer forint, új senior van a Logibeten!

  Krecsak1 kiemelkedően stabil tippmester, kiváló statisztikákkal. És ő a 2020-as különdíj nyertese is!

  A régi logibetes felhasználók talán már találkoztak a promóciónkkal, amely arról szól, hogy juss fel minél hamarabb fizetős szintre oldalunkon és különdíjban részesülsz. 2019-ben th3k1ngl2p nyerte a versenyt, aki azóta is folyamatosan bizonyítja szakértelmét, míg a 2020-as versenykiírás ezen a héten zárult le hivatalosan is. A győztes: krecsak1.

  Krecsak egy további statisztikáihoz kattints a képre

  Krecsak1 januárban kezdett el tippelni a Login, ám ebben a hónapban csupán egy tippje volt. Az év további részében viszont gyorsan bizonyította, remek tippmesterről van szó, hiszen

  10 hónap alatt nyolcban profitot ért el, a legnagyobb mínusza pedig -6 egység volt egy hónapban. Extrém módon kiegyensúlyozott és megbízható tippmesterről van tehát szó.

  A senior tipster elsősorban labdarúgásból és teniszből publikál tippeket, statisztikái pedig többet mondanak minden szónál.

  Krecsak1 statisztikái a Logibeten
  SportágTippek számaProfitROI
  Labdarúgás399+219.1314.84%
  Tenisz121+73.3722.37%

  Aki szereti a büntető lapos tippeket és a magas találati aránnyal dolgozó, eredményes tipstereket, annak jó szívvel ajánljuk krecsak1-et, akinek természetesen gratulálunk a 150€-s különdíjhoz.

  A verseny pedig folytatódik majd 2021-ben!

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

   

  >>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

  You need to be logged in to post a comment.