Login
 • "Ezzel a 2 tippel 5 havi előfizetést nyertem!" - előfizetői reakció

  Rutinos teniszgurunk megvillant és egy olyan tippet publikált, amellyel 19-szeres pénzt lehetett szakítani.

  Idén messze kimagaslóan a fehérorosz Aryna Sabalenka üti a legtöbb kettős hibát a WTA Touron, ám a múlt héten nem voltak elég figyelmesek a bukmékerek, amit rutinos tippmesterünk azonnal ki is használt. 

  MoneyMaker, a Logibet egyik legrutinosabb tippmestere 19-szeres szorzón ajánlotta ki, hogy Sabalenka üt legalább 20+ kettős hibát Kasatkina ellen, ami annak fényében nagyon kecsegtető volt, hogy a fehérorosz 23-at ütött az előtte lévő meccsen. 
  Idén ez már a sokadig olyan meccse volt Sabalenkának, amikor tragikusan gyengén szervált, így bőven lehetett abban bízni, hogy két egymást követő meccsén megszalad a kettős hibák száma. Főleg úgy, hogy a másik oldalon egy jól fogadó játékos állt, aki komoly nyomás alá helyezte. Két szettet követően Sabalenka már 16-nál járt, így a döntő szettben elegendő volt tőle négy, amit még úgy is lehozott, hogy megsérült és 0-6-tal bukta el a játszmát. 

  MoneyMaker a rizikósabb 20+ mellett nagyobb téttel ajánlotta a 10+ kettős hibát is, ami pláne tükörsimán jött.

  Mint látható, a 2 tippel nem kevesebb, mint 60 egység profitot lehetett bezsebelni. 

  Előfizetőinktől rengeteg gratulációt kapott tippmesterünk, volt, aki azt írta, hogy ezzel a 2 tippel jelenlegi árfolyamon 5 havi előfizetés árát nyerte. 

  MoneyMaker egyébként kifejezetten jó formának örvend a nyáron, hiszen 77 tippből több, mint 125 egység profitot termelt. Érdemes lehet tehát csatlakozni rutinos tippmesterünkhöz, már csak azért is, mert augusztusban két rangos teniszviadalt is rendeznek, majd pedig jön az év utolsó Grand Slam-versenye, a US Open. 

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETNI ÉS LÁTNI MONEYMAKER ÖSSZES TIPPJÉT <<<

  You need to be logged in to post a comment.