Login
 • Ezzel a 10-es kötéssel köszörülnénk ki a csorbát

  Nem sikerült behúzni az első gigakombit a US Openen, de ez nem szegte kedvünk, íme a második szelvény.

  Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

  Nem csoda, hogy beletört a bicskánk az első gigakombiba, hiszen mind a hölgyeknél, mind pedig az uraknál volt jó néhány totálisan váratlan eredmény az első körben. 

  Összesen hat olyan játékos jutott be a legjobb 64 közé, akinek győzelmét 8.00 feletti szorzón kínálták, közülük kettővel pedig akár 15-szörös kasszát is lehetett szakítani. 

  Reméljük a folytatásban kicsit normalizálódik a helyzet és nem látunk ennyi betlit a favoritoktól vagy legalább is nem azokon a meccseken, amelyet kiválasztottunk. Az ugyanis nem kérdés, hogy a második kanyarban is megpróbáljuk kihasználni a bet365 tenisz gyűjtő bónuszát. Ezúttal azonban nem megyünk rá a maximum 70% bónuszra, megelégszünk egy szerényebb, 45%-os plusz hozammal is. Rutinosabbak már tudják, hogy ez egy 10-es kötést jelent. 

  A férfiaknál Daniil Medvedevre, Carlos Alcarazra, Matteo Berrettinire, Cam Norrie-ra és Jannik Sinnerre esett a választásunk, a hölgyeknél egyedül Carolina Garciának szavazunk bizalmat, míg a párosoknál a Granollers/Zeballos, Ram/Salisbury, Kichenok/Ostapenko és Kudermetova/Mertens duóktól várunk továbbjutást. 

  Igen, Rafa Nadal lemaradt a szelvényről. Noha elképesztően nagy bravúr lenne, ha Fabio Fognini borítani tudná a papírformát a 22-szeres Grand Slam-bajnok ellen, ám a múltban volt már erre példa New Yorkban, így jobbnak láttuk kihagyni a spanyolt. 

  hatharom.com
  Grenier - BerrettiniBerrettini @ 1.14
  Medvedev - RinderknechMedvedev @ 1.02
  Norrie - SousaNorrie @ 1.05
  Eubanks - SinnerSinner @ 1.071
  Coria - AlcarazAlcaraz @ 1.02
  Kalinskaya - GarciaGarcia @ 1.30
  Granollers/Zeballos - Demoliner/SousaGranollers/Zeballos @ 1.12
  Ram/Salisbury - Coria/RodriguezRam/Salisbury @ 1.03
  Udvardy/Zidansek - Kichenok/OstapenkoKichenok/Ostapenko @ 1.14
  Kudermetova/Mertens - Kalinskaya/VekicKudermetova/Mertens @ 1.10
  2.53 @   + 45% bónusz
  Fogadási határidő: szerda, 17:00


  Mit jelent a 45% bónusz?


  bet365 a tiszta haszon 45%-át írja jóvá, tehát ha 20.000 forinttal küldjük játékba ezt a szelvényt, akkor 30.680 forint lehet a tiszta haszon, ennek pedig 13.770 forint a 45%-a, tehát ennyit kapunk pluszban az irodától. Ahogyan fentebb említettük, ezt nem kell utána megforgatni, automatikusan jóváíródik a számlánkon és azonnal kikérhető. 


  Tudtad?


  Még több ilyen szelvény vár rád a Hatharom és a Logibet közös Discord-szerverén futó élő tippek csatornán. Ugyan ehhez egy előfizetés szükséges a Logibeten, ám ezt most 90%-os (!) kedvezménnyel, mindössze 1200 forintért megvásárolhatod. 

  Ezzel az előfizetéssel hozzáférsz a Logibet minden tippmesterének minden tippjéhez, illetve jogosulttá válasz a Discord zár csoportjainak megtekintésére, ahol nem csak további US Open-gigakombik, de a brit lóversenyes guru tippjei is megtalálhatóak. 

   

  A 90%-os kedvezmény kizárólag ezen a linken keresztül érhető el!

   

  You need to be logged in to post a comment.