Login
 • Ezt várják a Liverpool-Real döntőtől a Logibet legjobb tippmesterei

  Megkérdeztük a Logibet legjobb tipstereit, mit is várnak a BL-finálétól.

  Szokásunkhoz híven ezúttal is megkérdeztük testvéroldalunk, a Logibet legjobb tippmestereit, hogy mit is várnak a finálétól. Íme néhány gondolat és tipp a senior és master tipsterektől.

  buszkec: Egy nagyon jó kis meccset várok szombat este! Liverpool-dominanciára számítok, de a Real a semmiből is képes gólt, gólokat lőni, ezt már láthattuk az egyenes kiesés szakaszban. Mindkét csapattól várok gólt és liverpooli BL-győzelemre számítok, de nem lepődnék meg ha hosszabbítás vagy 11-es párbaj döntené el a kupa sorsát!
   

  Szerinted melyik csapat nyeri a BL-döntőt?x;

   

  Karlsson: Nehéz mérkőzés lesz, hiszen a favorit az idei éve okán egyértelműen a Liverpool, de ez a Real Madrid tipikusan győztes csapat, győztes mentalitású játékosokkal és győztes típusú edzővel. Ez egy fináléban sokat számíthat, még úgy is, hogy az angolok idén mindkét döntőjüket büntetőkkel lehozták. Nálam itt a favorit végeredmény a hosszabbítás, underes végeredménnyel. Mindazonáltal szerintem a value a spanyolok oldalán van, így arra fogadnék, hogy a Real maximum 1 gólt kap. Ezzel nyerhet még a Liverpool, de szerintem lefedi a favorit kimeneteleket. Az under 1.75 most @1.70-et fizet a 22beten, én erre fogadnék.
   

  További logibetes tippekért látogasd meg az oldalt és kaszálj a legjobb tippmesterekkel!

   

  ZeBerDee10: Mindig nehéz valuet találni, és megfogni a bukikat egy ilyen mérkőzésen. Sokszor kapunk azonban az irodáktól bónuszokat, ingyen fogadásokat, amit célszerű ellőni egy-egy nagy oddsos megérzéseinkre ( ki kap lapot, gólszerzők stb.)

  A háromesélyes piacokat vizsgálva, nálam nem ekkora favorit a Liverpool. A Benfica-Villareal úton jutott döntőbe, míg a Realnak elég brutális ága volt, plusz az óriási BL-rutin is mellettük szól. Ez a 2.00 a Poolra nálam nagyon soványka, így a Real felé indulnék el value terén. A másik megérzésem a döntőre, hogy bárki is szerzi meg a vezetést, a másik csapat fog tudni váltani ( ehhez hozzáteszem, hogy a Benfica és a Villarreal is berámolt gólokat a vörösöknek), így az én tippem a mindkét csapat lő gólt, amit 1.66-os oddson tudunk megtenni a bet365-ön. 
   

  th3k1ngl2p: Nos, kissé távol áll tőlem, hogy ilyen mainstream eseményekre fogadjak, mint a BL, pláne ha a döntőről beszélgetünk, ahol rettentő nehéz megverni a bukikat... Hogy melyik csapat nyer, inkább bele se mennék, inkább a lapos fogadások felé húzok. Turpin vezeti a meccset, aki idén a BL-ben (is) elég sok kártyát osztott ki. 18 sárga, 3 piros és mellé 3 büntető is párosult, a tét pedig nyilvánvalóan nagy. A Liverpool nagyon szeretne visszavágni a pár évvel ezelőtt történtek miatt, ahol 3-1-re kaptak ki a Vörösök, Szalahnál ez hatványozottan igaz lehet, akit Ramos gyakorlatilag szándékosan lesérített még az 1. félidőben, így nem is tudta folytatni a játékot a továbbiakban.

  Szummázva tehát a tét is nagy, a bíró is eléggé passzol ehhez a meccshez szerintem, így én egy fogadáskészítővel támadok. A tippem , hogy mindkét csapat legalább 1-1 lapot kap, összesen pedig legalább 4 lap lesz kiosztva, amire 1.80-as oddsot kapunk a bet365-től.

   

  A logibetes tippmesterek ötletei a BL-döntőre
  TippmesterTippOdds
  buszkecBet Builder: Liverpool nyer + BTS@2.70
  KarlssonLiverpool under 1.75@1.70
  ZeBerDee10Mindkét csapat szerez gólt@1.66
  th3k1ngl2pBet Builder: Mindkét csapat kap lapot + 3 lap felett@1.80

   

  Miért válaszd a Logibetet?

   

  • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
    
  • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
    
  • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
    
  • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
    
  • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

   

  Nyerni akarok, kipróbálom a Logibetet!

  You need to be logged in to post a comment.