Login
 • Ezért éri meg csatlakozni a zárt lóverseny csatornához!

  Összeszedtük, hogy milyen kiváltságokkal jár, ha valaki csatlakozik a zárt lóverseny csatornához.

  Szűk két hónapja hívtuk életre a Hathárom-Logibet közös Discord-szerverén a zárt lóverseny csatornát, amelyen egy brit szaki számítógépes modellezés alapján válogatott tippjeit osztjuk meg. Eddig nem részleteztük pontosan, milyen kiváltságokkal jár, ha valaki csatlakozik a zárt csatornához, így ezt a hiányosságunkat most pótoljuk. 

   

  Mit kap, aki csatlakozik a zárt csatornához?
   

  • A zárt csatornán kerül megosztásra a brit szaki összes lóverseny-tippje. Ez napi 2-10 közötti tippmennyiséget jelent. Ezzel szemben az ingyenes lóverseny csatornán a szaki csak egy-egy tippje kerül megosztásra.
    
  • Fontos, hogy a zárt csatorna tagjai mindig a legjobb oddsokon tehetik meg a tippeket, beleértve a NAP-tippeket, ami a tipster aznapra adott legerősebb fogadása! Ezzel szemben az ingyenes csatornán nem mindig osztjuk meg a NAP-tippeket, illetve ha meg is osztjuk, általában már gyengébb szorzóval. Rengeteget jelent néhány századdal alacsonyabb odds is, a témában bővebben ide kattintva olvashattok. 
    
  • A tippek mellett a téterősséget is feltüntetjük. Az ingyenes csatornán téterősség nélküli tippek kerülnek ki.
    
  • A tippek általában délelőtt 9 és 12 óra között érkeznek és a legtöbb esetben percekkel előtte jelezzük, hogy hamarosan várhatóak. 
    
  • A zárt csatorna tagjai segítséget találnak a tétkezelésre, illetve arra vonatkozóan, hogy mekkora bankkal érdemes elkezdeni megjátszani a tippeket. 
    
  • Külön zárt csatornája van a tippeknek és a kibeszélőnek, ahol próbálunk mindenben segítséget nyújtani, illetve közös szurkolásra is lehetőséget nyújt.
    
  • A tippekről napi lebontásban részletes statisztikát vezetünk. 

   

  Mennyibe kerül és hogyan tudok csatlakozni?
   

  • A havi előfizetés 12.99 euró, míg a 3 hónapos 35.99 euró, illetve lehetőség van 6 hónapos csomagot is váltani, ebben az esetben 59.99 euróba kerül. 
    
  • Az előfizetést partneroldalunkon, a logibet.com-on ide kattintva lehet megvásárolni. Bármelyik csomagot (Live, Normal, Pro) választod, a zárt csatorna elérhetővé válik számodra. 
    
  • Ha sikerült választanod és előfizetned, akkor a következő lépés, hogy regisztrálj a Discordra és ide kattintva csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez.
    
  • Ezt követően ezen az oldalon add meg a kért adatok és mi pár órán belül hozzáférést biztosítunk számodra a zárt szobákhoz.

   

  >>>SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI
  ÉS LÁTNI A ZÁRT CSOPORTBAN MEGOSZTOTT TIPPEKET! <<<

   

  Mennyit hozott eddig a konyhára a zárt csoport tippjei?

  Augusztus 18-án kerültek ki az első tippek és azóta 6.48% ROI mellett +43.59 egység profitot sikerült termelni. 

  Ez azt jelenti, hogyha valakinél például 1000 forint 1 egység, akkor valamivel több, mint 40 ezer forintot tehetett el zsebre, avagy sokszorosát kitermelte az előfizetési díj árának. 

  A részletes statisztika ide kattintva bárki számára elérhető.

   

  Hol érdemes fogadni a futamokra?

  A legjobb választás a bet365. Partnerirodánk mellett a "Garantált legjobb nyereményszorzó" akciója szól.

  Ennek lényege, hogyha a választott tippünk szorzója a kezdésre feljebb megy, akkor az iroda a magasabb oddson számolja el a nyereményt.

  Ehhez ráadásul semmit nem kell tennünk, automatikusan működik, mi csak azt vesszük észre, hogy a várt nyereménynél többet írtak jóvá. 

  Továbbá a bet365-ön a tipster összes tippje megjátszható és a futamok élőben megtekinthetőek!

   

   

  >>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

  A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


  A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

   

  You need to be logged in to post a comment.