Login
 • Exkluzív amerikai sportos tippek a Logibeten!

  Speciális algoritmus segítségével kaphatunk tippeket az amerikai ligákra, ahol tényleg csak a legjobbak tudnak nyerni.

  Az amerikai sportokra (NFL, MLB, NBA, NHL) való fogadás, különösen Európában egy igen nehéz és összetett eleme a sportfogadásnak. A fogadóirodák ezeknél a piacoknál rendelkeznek a legnagyobb statisztikai adatbázissal, amelyek mind azt segítik elő, hogy a lehető legpontosabb becsléseket adják ezen ligák eseményeinél. Azonban nyerni itt sem lehetetlen, ezt pedig most egy különleges csomag keretében tapasztalhatják meg a Logibet előfizetői.

  Kattints, ha érdekelnek a spéci amerikai tippek!

  A Logibet ugyanis egyedülálló megállapodást kötött az eddig főként a tengerentúli piacokat megcélzó Sports Model Analytics nevű szolgáltatással.

  Az SMA működése tulajdonképpen pofonegyszerű: a meglévő adatok alapján bekövetkezési valószínűséget rendel ezekhez az eseményekhez, amennyiben pedig a fogadóirodák szorzói és a bekövetkezési valószínűség találkozik egymással, meg is születik a tipp. Partnercégünk csapata már évek óta foglalkozik ezzel a típusú sportfogadással, amely gyakorlatilag automatizált, vagyis a meglévő algoritmusuk segít a tippelésben, amely a jövő egyik nagy fogadási szisztémája és stratégiája is lehet.

  A Logibet felületén így mostantól 8 olyan tippmesteri profil is elérhető, amely egy külön előfizetéssel megvásárolható, sem a tippmesteri kifizetésben, sem a SuperTipster-tippek esetében, sem pedig bármilyen más módon nem áll összefüggésben a Logibet többi csomagjával, így valakinek akár párhuzamosan is lehet Pro- és SMA-csomagja is.

   

  A legjobban teljesítő SMA-profilok
  Tippmesteri profil/LigaTippszámProfitROI
  WNBA227+63.113.90%
  NCAAF489+93.19.52%
  NBA1492+35.81.23%
  NHL923+86.964.71%

  A fentieken túl az SMA MLBMLBCCBB és az NFL profilja is az előfizetés részét képezi.

   

  Miért jó az amerikai piacokra fogadni?

  Mint jeleztük, az amerikai piacokra fogadni és azon pluszolni rendkívül nehéz dolog. Releváns mintával rendelkező tipsterek közül csak igen kevesen tudnak profitot realizálni a legnagyobb major piacokon, ezeknél az egyetemi, illetve női ligákban egy kicsit talán egyszerűbb dolga van a fogadóknak.

  Nem árt azonban tudni, hogy éppen ezek miatt a fogadóirodák előszeretettel veszik az ilyen jellegű tippeket, ha valaki a fenti piacokon pluszt tud elérni, akkor sem kell attól tartania, hogy kitiltják a bukik, sőt! A major ligákra való fogadás (csak úgy, mint például a kombik vagy a topligás tippek) képesek egy-egy Bet365-számla életét is meghosszabbítani adott esetben. Így gyakorlatilag a Sports Model Analytics tippjeit limitek és korlátozás nélkül szinte bármekkora összegekkel lehet játszani a bukiknál, nem kell a kitiltástól, korlátozástól vagy a maximális tét elérésétől tartani.

  Éppen emiatt viszont hosszútávon nem is feltétlenül kell 8-10%-os ROI-kra számítani a tippmesteri profilok esetében, de a legjobbaknál már egy 4-6%-os eredmény is nagyon erős teljesítmény lenne.

   

  Milyen csomagokban lesznek elérhetőek?

  Ahogyan tehát írtuk, az SMA-csomag a Logibet csomagjaitól és tippmestereitől minden értelemben egy teljesen különálló szolgáltatás, csupán annyi a közös, hogy a tippmesteri ranglistában ugyanúgy megjelennek az Analytics tippmesterei is.

  Az SMA-s profilok tippjeit kizárólag az SMA-s csomagra való előfizetéssel lehet megvásárolni, ám ezt a csomagot akkor is megveheted, ha rendelkezel már Normál vagy Pro előfizetéssel a Logibeten, a két előfizetés semmilyen módon nem kapcsolódik össze, párhuzamosan futtatható.

  A Sports Model Analytics tippmestereinek tippjeit (vagyis a 8 tippmesteri profilra való feliratkozás lehetőségét) havi 49.99€-ért vásárolhatod meg, amely ár megállapítását a partner ajánlotta. Több hónapra való előfizetés lehetősége itt is fennáll, ebben az esetben az ár akciós, vagyis 3 hónapra havi 43,33 euró, 6 hónapnál pedig egy hónap ingyen jár, vagyis 41,67 euró havonta.

  Az SMA-csomagra előfizetőknek külön zárt szobája is lesz a Discordon.

   

  Mikor kerülnek ki a tippek a Logibetre?

  Az MLB-tippeket leszámítva minden nap kora estig, 8-9 óráig kerülnek ki ezek a tippek a Logibetre, jellemzően egy csokorban - így egyszerre érkeznek az e-mailek is és a push is. Az MLB-tippek viszont jellemzően a mérkőzés kezdése előtt 1-2 órával csak, így itt többségben lesznek az éjfél körül vagy azt követően érkező tippek.

  Javasoljuk, hogy az MLB-s profilokra csak azok az előfizetők iratkozzanak fel, akiknek ez nem jelent problémát.


  Ha tehát érdekelnek a különleges, egyedi, amerikai tippek, látogasd meg a Logibet rendszerét és iratkozz fel a Sports Model Analytics egyedülálló és speciális tippmestereire.

   

  ÉRDEKELNEK AZ SMA-CSOMAGOK!

  You need to be logged in to post a comment.