Login
 • Egészen hihetetlen formában van a Logibet teniszguruja - ennyit kaszálhattál vele

  Az összes sportág közül talán teniszből a legerősebbek a Logibet tippmesteri. De ebből a táborból is kimagaslik valaki.

  Augusztus közepén olvashattatok interjút a logibetes előfizetők új kedvencével, balazs512-vel. Akkor oldalunk master tipstere 357 tenisztippnél és 19%-os ROI-nál járt, szerényen pedig csak annyit tűzött ki maga elé, szeretne pluszos mutatóval rendelkezni. Most, több, mint 7 hónappal később pedig azt láthatjuk, lassan a Logibet legstabilabb tippadója lesz, a teljesítménye pedig nemhogy nem romlott vagy stagnált, de még javult is.

   

  Balazs512 különböző statisztikái
  IdőszakTippszámProfitROI
  Utolsó 6 hónap*50+120.96+32.42%
  Utolsó 12 hónap126+395.80+34.57%
  All time tenisz417+799.47+21.57%
  A teniszvilág pihenője miatt a tippmester gyakorlatilag 2 hónapig inaktív volt

   

  A tippek kapcsán nincs új a nap alatt, elsősorban nagyobb női tenisztornák breakszámaira fogad, tippjeit pedig előszeretettel válogatja ki magának a SuperTipster is - nyomatékosítva, milyen értékkel is bírnak az ötletei. 

  Formájáról mindent elmond, hogy utolsó 22 tippjéből csupán 1 volt vesztes, márciusi mutatója pedig egészen frenetikus, hiszen több, mint 72% ROI-val áll ebben a hónapban.

  Aki pedig az elmúlt 1 évben minden tenisztippjét megjátszottak akár csak 2000 forint/egység téttel, az 12 hónap alatt 800 ezer forint profitot érhetett el mindössze 126 tippel.

  Balazs512 egyértelműen a Logibet egyik legnagyobb erőssége, nem véletlenül mászik egyre feljebb a ranglistán, miként az sem véletlen, hogy a SuperTipster is előszeretettel mazsolázgat a tippjei közül. 

   

  Kaszálni akarok én is, csatlakozom a nyerők táborához!

  You need to be logged in to post a comment.