Login
 • December 26-án minden profi lovi-tipp ingyen látható

  Karácsony utolsó napján előfizetés nélkül, ingyenesen látogatható a profi lóverseny-tippek csatorna.

  Mozgalmas napra készülünk, hiszen három nap szünetet követően, december 26-án, vasárnap 11 pályán rendeznek futamokat a szigetországban. Bár soha nem lehet tudni, hogy az adott versenynapra hány tipp érkezik majd a brit lovis forrásunktól, de abban biztosak lehetünk, hogy már gőzerővel elemzi a futamokat. 

  Erre a napra ki is nyitjuk a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén futó #lóverseny-tippek csatorna kapuit, amely így ingyenesen, előfizetés nélkül látható

  Mitől ilyen jó ez a brit tipster?

  Ebben a lovis guruban az a különleges, hogy sok-sok változó alapján, egy számítógépes modellezés alapján szűri és válogatja a tippeket. Ezzel az egyedi rendszerrel eltér minden más tipstertől.

  Ha tehát nem kóstoltál még bele a lovizás egyedi hangulatába, akkor itt a remek lehetőség, hogy kipróbáld. Persze, arra kérnénk minden új látogatót, hogy egy napból semmiféleképpen se vonjon majd le következtetéseket, hiszen a lóverseny fogadásnál különösen igaz, hogy csak a hosszútáv számít. 

  Szerencsére azonban már egy elég komoly, több, mint 2000 tippből álló mintánk van a brit zseniről, így tudjuk, hogy egy hosszútávon nyerő tipsterre bukkantunk 2020 tavaszán. Az alltime statisztika a +400 egység profit felé halad 8% feletti ROI-val, ami pedig a decembert illeti, karácsonyozni +32.72 egység profittal mentünk el, de pluszos volt az októberi és novemberi hónap is, szóval szép kis nyerőszériát futunk. 

   

  Hogyan láthatom a tippeket?
   

  1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva.

  2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

  3. Kövesd a #lóverseny-tippek csatornát.

   

  Mit kell tennem, ha az ingyenes időszak után is szeretném látni a tippeket?


  A Discord-szerverünk zárt szobáinak eléréséhez Logibet-előfizetés szükséges. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. 

  Amennyiben előfizettél, az alábbi oldalon add meg a Discord-azonosítódat, hogy aktiválni tudjuk számodra a hozzáférést a zárt szobákhoz.

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI A PROFI LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

   

  You need to be logged in to post a comment.