Login
 • Kézitippek a legbiztosabb forrásból? Kaszálj te is a legjobb információkkal!

  A legjobb forrás, ha az embernek vannak tűzhöz közel álló tippmesterei. A Logibet kéziguruja igazán otthonosan mozog a pályák közelében, így a legjobb tippeket tőle kaphatod meg kézilabdából.

  Elkeződött Európában a fociszezon, a topbajnokságokban már hétvégére mindenhol gurul a labda. A kézilabda-évad viszont csak most készül fel az új évre, így a csapatok a felkészülés közben vannak, sorban játsszák a barátságos mérkőzéseiket. Ha pedig tét nélküli meccsek és kézilabda, akkor bizony nem árt sportfogadóként is ébernek lennünk.

  Ugyanis mint minden más sportágban, úgy a kéziben is rendkívül fontos, hogy naprakész információkkal rendelkezzünk a kereteket és a várható összeállításokat illetően. Ha viszont nekünk nem áll rendelkezésünkre ehhez megfelelő kapcsolatrendszer vagy nem érezzük magunkat otthon a kézilabdában, érdemes egy profi tippmestert megbíznunk azzal, hogy gyarapítsa pénzünket. Ilyen tipster többek között buszkec is, aki mint elárulta, igen jó kapcsolatokkal rendelkezik a pálya mellől.

  *3000 forintos egységenkénti tét esetén

   

  Mitől ilyen jó tippmester buszkec?

  "Kb. 15 éve foglalkozom sportfogadással. ez alatt az idő alatt elég sok embert megismertem, akik közül többen most már olyan pozíciót foglanak el a kézilabda berkein belül, hogy nagy rálátásuk van az adott mérkőzésekre. Itt igazából nem arra kell gondolni hogy az adott mérkőzés mondjuk bunda, hanem például arra, hogy mit gyakorol az adott csapat. Tehát pl. lerohanást gyakorolnak, ami azt vonzza magával, hogy valószínűleg sok gól lesz a mérkőzésen. Vagy ennek éppen az ellentetje, hogy a felállt fal elleni játékot szeretnék gyakorolni ami alapján valószínűleg nem lesz olyan sok gól" - árulta el nekünk buszkec a kulisszatitkot.

  Ezek olyan plusz információk, amelyekhez egy egyszerű fogadó nemigen juthat hozzá, ahogyan a fogadóirodáknak sincs feltétlenül birtokában az adott infó. Ha viszont nekünk van egy ilyen tippmesterünk és őt követjük, akkor jó eséllyel tudjuk legyőzni a bukiket, ezáltal pedig profitra szert tenni fogadásainkkal. Buszkec statisztikái igencsak beszédesek, szakértelme egyedülállónak számít ebben a sportágban, ezt pedig könnyedén tudja profittá változtatni akár számodra is.

  A tippjei szinte kivétel nélkül a Bet365 fogadóirodából érkeznek, de akár más bukmékereknél is megjátszhatóak, így nem kell órákig keresgélned, hogy mit és hogyan kell megfogadnod.

   

  Szeretnél te is profitálni az információkból? Így kaphatod meg buszkec tippjeit!

  Buszkec tippjei egyéni csomagjában megvásárolhatóak, mindössze havi 24.99€-ért, amely eltörpül a lehetséges profit mellett. Azt is fontos megemlítenünk, hogy a tippmester a logibetes élő tippjei mellett rendkívül aktív a Discordon is, ahol élő tippeket és kombikat publikál az előfizetőknek - így ezen a platformon is érdemes követni őt.

  Az előfizetést követően természetesen jogosulttá válsz megtekinteni buszkec discordos szobáját is, illetve feliratkozhatsz a logibetes tippjeire is, amelyről e-mailben és igény szerint push formájában is értesítéseket küldünk.

   
  Ha pedig bármi kérdésed van akár buszkecről, akár a Logibetről, keresd a munkaidőben elérhető, magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkat.
  You need to be logged in to post a comment.