Login
  • Brutális tippel tért vissza a Logibet legnépszerűbb tippmestere

    Óriásit szólt Griezmann tippje, aki ritka nagy téttel ajánlotta ki ezt a tippet.

    Több, mint egy év után tért vissza a Logibetre Griezmann, aki egykor az oldal legnépszerűbb tippmestere volt. A korábban elsősorban élő tippekkel operáló tipster profilja a saját bevallása szerint kicsit átalakul, de azért voltak már tőle megszokott magyaros ötletek is. Az egyik például hatalmasat szólt.

    Griezmann a visszatérése óta 2,5 körüli átlagtéttel dolgozott, ezért is lehetett meglepő, hogy a Ferencváros-Újpest női mérkőzésre egy 7 egységes tippel jelentkezett, 2.10-es szorzóval. A fogadásépítős megoldása szerint a zöldeknek félidő/vége győzelem kellett úgy, hogy minimum 7 gól születik. Nos, mivel a Fradi már a félidőben 7-0-ra vezetett, elég hamar kiderült, ez egy habkönnyű siker lesz, hiszen a lefújást követően 16 gól állt a címvédő neve mellett.

    Nem véletlen volt tehát a tippmestertől szokatlan extrém magas tét, annak megfelelően már a 15. perc körül 3-0-t mutatott az eredményjelző, vagyis nagyon izgulni sem volt lehetőség az erős tippen.

    De nem csak ez hozta a profitot "Grizi" régi-új követőinek, hiszen a visszatérése óta feladott 16 tippből közel 17 egység profit jött össze, ami megközelítőleg 40%-os ROI-t jelentett a fogadóknak.

    Ha te is szeretnél a Logibetre visszatérő tippmesterrel kaszálni, nincs más dolgod, mint csatlakozni a Logibethez, csatlakozni a nyerők táborához!

    You need to be logged in to post a comment.