Login
 • Brutális kaszálás! - néhány óra alatt visszajött a Black Friday-előfizetés árának sokszorosa

  A brit lóversenyes tippmester gigantikus nyerőjével indítottuk a decemberi hónapot. Ne habozz csatlakozni!

  Alig 24 órája indult el a Logibet egy héten keresztül tartó Black Friday-időszaka, amelynek lényege, hogy kedvezményes áron fizethet elő bárki a PRO-csomagra, máris egy orbitális nyerő tippel köszöntöttük a decembert. Pontosabban nem is a Logibet valamelyik nagyágyúja, hanem a brit lóversenyes tippmester, akinek tippjei a Discordon megtekinthetőek már több, mint egy éve.

  Hatalmasat szólt a szerdai nap, rengeteg profitot értek el az előfizetők

  Nos, rögtön a hónap legelső napján a tippmester napi legerősebb tippje (ezt NAP-nak hívják a szigetországban) zöldült, méghozzá 10-szeres szorzóval. Mivel úgynevezett each/way fogadást tettünk, vagyis arra is fogadtunk biztosításképpen, hogy befut legalább a dobogóra, így tétünket a Bet365 duplán számolta (ezt láthatod az előfizetőnk által beküldött szelvényfotón is.

  Mindez azt jelenti, hogy az egyik régi tagunk, aki 9-szeres szorzóval fogta meg a tippet, 24 ezer forintra 144 ezer forintot nyert. Ez lényegében azt jelenti, hogy ha ez a felhasználó szerda reggel vett egy 6 hónapos Black Friday-kedvezménnyel ellátott PRO-csomagot (tehát az elérhető legdrágábbat!), akkor amellett, hogy visszanyerte az előfizetése teljes árát, még a zsebében maradt 61 ezer forint profit is.

   

  A cikk végén mutatunk még néhány rendkívüli szelvényt és tippet a szerdai napról, hiszen nem ez volt az egyetlen gigantikus szorzóval nyerő tipp!

   

  Mit kell tudni erről a brit lóversenyes tippmesterről?

  A szigetországi guru minden tippjét a Discordon osztjuk meg, a Logibeten bármelyik csomag megvásárlásával jogosulttá válhatsz ennek megtekintésére. Ezidáig közel 2000 tipp került megosztásra, amelyből +356.42 egység profitot érhettek el az előfizetők, amely közel 8%-os ROI-val bír.

  Ha valaki kizárólag csak a fent említett NAP-tippeket játszotta meg, az hasonló profit mellett 25% körüli ROI-nál jár, amely a sportfogadásban egy világklasszis adatnak mondható. Ha esetleg nem lennél annyira otthon a ROI világában, ez a cikk segít eligazodni.

  Azt sem árt tudni, hogy külföldön egy ilyen jó tippmester akár több száz eurót vagy fontot is elkérhet, így rendkívül szerencsések vagyunk, hogy a brit lóversenyes forrás tippjeit ennek töredékért megkaphatjuk bármelyik előfizetés részeként.

   

  Mennyibe kerül az előfizetés a Logibetre és ezzel együtt a lóversenyes tippmesterre?

  Ahogyan jeleztük, bármilyen csomagot is vásárolsz meg az oldalon, a Discord-azonosítód megadása után jogosulttá válsz arra, hogy megtekinthesd a minden nap rendszerint 10-11 óra tájékán érkező tippeket.

  Kaszálj a profi tippmesterekkel!

  Logibeten az alap, NORMÁL csomag ára jelenleg 29.99€ havonta, amely még kevesebb lehet, ha valaki egyszerre 6 hónapra fizet elő. Viszont a jövő hét szerdáig tartó Black Friday-időszak alatt szinte ezzel azonos áron kaphatod meg a PRO-csomagot is, amelyről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

  Ha tehát meghoznád a jó döntést és ezen a linken keresztül akciósan előfizetnél a Logibetre, akár egyetlen tippel az előfizetésed árának sokszorosát is visszanyerheted. Legyen szó akár a Logibet profijairól, akár a brit lóversenyes tippmesterről, ezen az oldalon megtalálod Magyarország legjobb és leghitelesebb szolgáltatását.

  Végezetül ahogyan ígértük, íme néhány nyertes tipp és szelvény a szerdai napról, hiszen volt ám kaszálás bőven ezen tippen kívül is:

   

  vasero nevű userünk kicsit más formában játszotta meg a tippeket, nyereménye így 43 ezer forintra 267 ezer forint lett

   

  Ez is szépet szólt!

   

  Egy futamra két tipp, a két paci pedig egyaránt hozta a profitot szerda este

   

   

  szattila2 1000 forintra nyert 62 ezret! Ahogyan ő fogalmaz: " Logi lovi tipp alapján. Egy futamra jött két tipp. Próbáljuk be, mi gond lehet "

  You need to be logged in to post a comment.