Login
 • Black Friday a Logibeten - kaszálj kedvezményesen a profik tippjeivel!

  7 napig tart a Logibeten a Black Friday, így nem érdemes várni az előfizetéssel.

  Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szeretnénk megünnepelni a Logibeten a Black Friday-t, így egy héten át kedvezményes előfizetési lehetőséggel jelentkezünk. Ha eddig nem tetted, most különösen érdemes kipróbálni oldalunk legnépszerűbb funkcióját a profitgaranciával ellátott SuperTipstert.

  December 1-je és 7-e között ugyanis a Logibet PRO-csomagjaira (vagyis arra, amellyel megkaphatod a SuperTipster-tippeket) 40% árkedvezményt biztosítunk ezen a linken keresztül. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy közel a NORMÁL csomag áráért kaphatod meg a PRO-csomagot, ami kiváló ajánlat. Az ajánlat az 1, a 3 és a 6 hónapos előfizetésre is vonatkozik!

   

  Az akció természetesen mindenkire érvényes, legyen akár új, akár régi tagunk, akár előfizetéssel rendelkező ügyfelünk. Ha valakinek csak NORMÁL előfizetése van, az is megkapja a kedvezményes árat a PRO-csomagra és olcsóbban juthat hozzá a tippválogatáshoz. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy akinek például régi áras PRO-előfizetése van, annak megújulni már a teljes áron fog, ha kihasználja most az árkedvezményt.

   

  A SuperTipster árai egy hónapra vetítve
   1 hónap3 hónap6 hónap
  Akción kívüli ár54.99€48.33€44.99€
  Black Friday ár32.99€28.99€26.99€

   

  Mit tartalmaz a PRO-előfizetés?

  • Az előfizetéssel feliratkozhatsz a SuperTipster tippjeire, amely egy különleges és rendkívül nyereséges speciális tippválogatás. A SuperTipstert néhány napja a Hathárom szerkesztősége is tesztelte, a kihívás során pedig 3 hét alatt sikerült közel 140 ezer forint tiszta profitot elérni.
    
  • PRO-előfizetéshez profitgarancia is jár, így amennyiben az előfizetési időszakod alatt a SuperTipster nem termel profitot, a következő időszak ingyenes lesz, legyen akár 1, 3 vagy 6 hónapos az előfizetésed időtartama.
  Zárójelben jegyezzük meg, 6 hónapos profitgaranciával évek óta nem élt, élhetett senki, hiszen nem volt veszteséges féléve a tippválogatásnak.

   

  • A SuperTipster mellett a Logibet bármelyik és bármennyi tippmesterére feliratkozhatsz, a tippekről pedig e-mailben küldünk értesítést.
    
  • Hozzáférhetsz a Discord zárt szobáihoz, ahol nem csak az előfizetőkkel, illetve néhány tippmesterrel beszélgethetsz, de megkaphatod a tipsterek élő tippjeit is. Köztük például a brit lóversenyes tippmester szintén brutálisan nyereséges ötleteit.

  Teszteltük a SuperTipstert! - mennyire fogadhatóak a tippek és mennyit lehet nyerni vele?

  Hogyan teljesített az elmúlt hónapokban a SuperTipster?

  Rendkívül eredményes hónapokat, de mondhatjuk, hogy éveket tudhat maga mögött az ST. Ha például az utolsó 12 hónapot vizsgáljuk, azt láthatjuk, hogy

  a SuperTipster 1126 tippből +546 egységet nyert, amely megfelel +7.70%-os ROI-nak. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 2000 forintos tétegység esetén még az előfizetési díj levonását követően is körülbelül 900 ezer forintot lehetett vele nyerni tisztán.

   

  Aki kíváncsi a bővebb statisztikákra, itt megnézheti, az mindenesetre biztos, hogy a SuperTipster rendkívül eredményesen és konzekvensen tudja megverni a fogadóirodákat, legyen szó akár nagyobb, akár kisebb piacokról.

   

  Ha Te is kipróbálnád a speciális tippválogatást, ne habozz, ennél jobb lehetőséged aligha lesz!

  Ne habozz, használd ki a lehetőséget, amíg még nem késő!

  You need to be logged in to post a comment.