Login
 • Az év legszerencsésebb fogadásával jött az óriási kaszálás!

  Alig egy héten belül másodszor is előfordult, hogy egy spanyol meccsen 6+6 lap született. Abból pedig baj nem lehet ;)


  >>> Ha te is olyan fogadónak tartod magad, aki képes megmutatni, hogy igazán profi a sportfogadáshoz, szeretnél tagja lenni egy remek közösségnek és szeretnél a lentiekhez hasonló tippekkel kaszálni, csatlakozz a Logibethez és iratkozz fel rám bátran <<<


  Alig egy hete számoltunk be róla, hogy sikerült elkapni egy hihetetlen, 126-szoros szorzót, amelyet egyes előfizetők 171-ért is tudtak tenni a Logibeten. Akkor az Elche-Mallorca összecsapáson jött össze csapatonként 6 lap, a történelem pedig szerencsére nagyon hamar ismételte önmagát.

  Mi az ilyen hatalmas szorzós, fogadásépítős tippek lényege?
  Ezeknél a fogadásoknál rendszerint arra megyünk rá, hogy egy keménynek tűnő mérkőzésen mindkét csapat sok lapot kap. A németeknél nem ritkán már akkor nagy kaszálás van, amikor a felek akár 4+4 lapot beszednek, de a spanyoloknál olykor kellhet a 6+6 is a sokkal magasabb lapátlag miatt. Ezeket a tippeket a Bet365 Fogadásépítőjével (Bet Builder) lehet összeállítani.

  Már napokkal ezelőtt kinéztem magamnak ezt a Sevilla-Valencia meccset, egészen jó kis párosításnak ígérkezett a mi szempontunkból. Sem a Sampaoli vezette Sevillának, sem a Gattuso dirigálta Valenciának nem kell különösebben bemutatni a kemény futballt, ehhez pedig még Grado sporit is hozzáraktuk fűszernek. Várható volt ugyan, hogy magas kis határral jön ki a lapok számát illetően Bet365, de végül 6.0-n, illetve 6.5-ön is elkaphatták az előfizetők a felett opciót. Ahogy az persze lenni is szokott, néhány perc alatt az odds meredeken zuhanni kezdett, ugyanis a tippben nem kevés érték volt.

  Az ilyenkor szokásos fogadásépítős oddsok (vagyis hogy a csapatok külön-külön is sok lapot kapnak) már kicsit nyomottabb oddson érkeztek, de ezeket is megpakoltunk, vagyis a 6.0 lap feletti fogadás mellett tettünk pénzt arra is, hogy legalább 3+3, 4+4, 5+5 és 6+6 lap lesz a mérkőzésen, sorrendben 2.10-es, 4.75-ös, 17.00-s és 76-szörös szorzóval.

  szattila2 szelvénye

  Velem együtt alighanem az előfizetők többsége is már keresztet vetett a szelvényekre, hiszen abszurd módon az 59. percig egyetlen lap sem volt. Azért a meccs hangulatát remekül jelezte, hogy a félidőben, 0 kártyánál még 5,5-es volt a határ a Bet365 élő piacán, vagyis sejtette a buki, hogy lesz itt keménykedés.

  Végül nem kis szerencsével pont 12 lapot mutatott fel Grado mester, egyenlő eloszlásban úgy, hogy a meccs 104 percig tartott és még a 94. minutumban is csak 2+4 kártya volt  csapatok neve mellett.

  Mondani sem kell, ez valami extrém szerencse, az, hogy ilyen 60 perc után leessen az 5+5 lap feletti opció, hihetetlenül nagy csoda, alighanem már egy 2+2 lap felettet is aláírtunk volna.

  A Sevilla-Valencia mérkőzés lapos fogadásaival tehát sikerült több, mint 140 egység profitot bezsebelni, amellyel tovább színeztük az amúgy is ragyogó októberünket.

  Kiknek ajánlom ezeket a fogadásokat?

  Nagyon sokszor elismétlem, ezek a tippek és fogadási típusok nem valóak mindenkinek. Itt lesz, hogy zsinórban buknak a tippek, hogy elmegy 1 hét alatt 150 egység, ez ebben a fogadási típusban benne van.

  Aki nem tud betartani egy bankroll-menedzsmentet vagy nem képes tűrni a zsinórban elbukó tippeket, annak ez nem jó szisztéma. Tény, hogy hatalmasat lehet nyerni ezekkel a lapos piacokkal, de ehhez fegyelmezettnek és kitartónak kell lenni.

   

  Miért válaszd a Logibetet?

   

  • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
    
  • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
    
  • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
    
  • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
    
  • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

   

  Nyerni akarok, kipróbálom a Logibetet!


  You need to be logged in to post a comment.