Login
 • "Az a célom, hogy a feliratkozóim nyerjenek" - interjú a legjobb kézilabda tippmesterrel

  Buszkec nem igazán illetődött meg attól, hogy kinyitottuk a tippmesteri szobáját, rommá verte a fogadóirodákat.

  A Logibet elmúlt másfél évének talán legjobb teljesítményét nyújtotta buszkec, aki nemcsak a Logibet oldalára publikál tippeket, hanem egyre inkább az élő szobában alkot maradandót. Még néhány napig ingyen betekintést nyerhetsz buszkec élő tippjeibe, most viszont kicsit közelebb hozzuk a tippmestert hozzád.

  Ahogy a bemutatkozásodban is olvasható, komoly labdarúgó múlt áll mögötted. Hogy érzed, a kapcsolatokon kívül, jobban is érted a csapatsportok lélektanát?

  Buszkec: Nagyon sok mérkőzést láttam pályafutásom alatt, és mondhatom, hogy a legnehezebb, megtanulni nyerni. Ezt a sportfogadásnál annyira nem veszem figyelembe, általában a statisztikára hagyatkozom.

  A kézilabda egyértelműen a tippjeid zömét elviszi. Ezt tartod a legprofitábilisabb sportágnak vagy egyszerűen ez lett a kedvenc sportod az évek során?

  Buszkec: Mondhatom, hogy is-is. Gyerekkorom óta imádom nézni a kézilabdát. Anno minden meccset megnéztem a tv-ben, most már sajnos kevesebb időm van rá. Amióta fogadni lehet rá, azóta fogadok is. Én azt mondom, mindenki arra fogadjon amiben van tapasztalata, nem probléma ha korábban sokat bukott, mert abból fog tanulni és úgy lehet sikeres sportfogadó.

  A motivációdat sosem lehetett megkérdőjelezni a Logibeten. Mi motivált eleinte a tippadással, hogyan ismerkedtél meg az oldallal?

  Buszkec: Egy barátommal beszéltük anno, hogy mennyi kamu tippadó-oldal van Facebookon, ahol a vesztes tippeket törlik. Ekkor mondta, hogy talán a Logibet az ahol ilyen nincs. Akkor hallottam róla először. Gyorsan rákerestem, kicsit nézegettem az oldalt, majd láttam, hogy bárki lehet tippadó. Mondom miért ne? És igazából így indult a történet. Először azt tűztem ki célul hogy elérjem a senior szintet. Tudtam, hogy ez egy hosszú folyamat és bele is telt majdnem egy évbe. Utána top 10 volt a cél, majd a top 3.

  Most pedig már csak egy célom van ezzel az egésszel, mégpedig hogy a feliratkozóimnak tudjak profitálni. Hisz ők belém fektették a bizalmukat és a pénzüket, és ezt muszáj viszonoznom.

  1400 tipp felett jársz már a Logibeten, emellett az élő felületen még számos tippet publikáltál. Az eredményed pedig abszolút kiegyensúlyozott, jelenleg az all-time-ban 7% feletti ROI-val dolgozol. Elégedett vagy a számaiddal?

  Buszkec: Nem. Amíg van vesztes hónapom addig nem lehetek elégedett. Talán eddig ha jól emlékszem 12 egymás utáni nyertes tipp volt a csúcs. Ez is motivál, szeretném megdönteni ezt az eredményt.

  Tudtad? Buszkec élő tippjeit februárban ingyenesen követheted, mindössze egy regisztráció szükséges! Részletek itt!

  Melyik irodák a kedvenceid? A bet365 aligha lehet kérdés, esetleg máshol is szoktál kapni jobb oddsot, amit meg tudsz játszani?

  Buszkec22beten szoktam még fogadni. Más oldalakon nem játszok.

  Ilyen remek teljesítményt leginkább csak profi tippmestereknél látni, akik ebből élnek. Neked is ez az elsődleges szakmád?

  Buszkec: Nem, természetesen van másik állásom. De szerencsére elég rugalmas, így sok időt tudok fordítani a sportfogadásra is. Tapasztalatom szerint, csak sportfogadásból megélni, nagyon stresszes és felőrli az embert fejben.


  >>>Megnézem buszkec statisztikáit<<<


  Hogyan birkózol meg a korlátozásokkal? Milyen trükkökkel próbálod a számlád élettartamát megnyújtani?

  Buszkec: Na igen, ez az egyik legnehezebb dolog. Igazából semmi trükköt nem alkalmazok. Sajnos nem ez az első számlám. Próbálok odafigyelni, hogy ne cash outoljak sokat, talán ez lehet a titok.

  Mit csinál buszkec, ha épp nem a fogadás világát bújja? Mivel próbálsz kikapcsolódni?

  Buszkec: Elsősorban a családommal szeretek lenni. Sokat programozunk, nagyokat sétálunk. Esténként pedig sorozatot vagy filmet nézünk.

  Te vagy az első olyan tippmester, aki egyéni előfizetési csomagot kapott a Logibeten. Számítottál rá, hogy a Logibet felfigyel az extra teljesítményedre és még feljebb juthatsz a ranglétrán?

  Buszkec: Mikor elkezdtem az oldalon tippeket adni, ilyenről álmodni sem mertem. Nagy megtiszteltetés ez számomra. Mindenképp szeretném meghálálni a bizalmat a jó teljesítményemmel.

  Mire számíthatnak tőled az előfizetők március 1-jétől? Továbbra is többségben lehetnek az élő tippek, amelyek a discord szerveren lesznek elérhetőek?

  Buszkec: Igen. Természetesen lesznek meccs előtti, tippek, de többségben az élő tippek fognak operálni.

  Köszönjük a válaszokat!

  Buszkec tehát március 1-jétől kikerül a Normál csomagból és egyéni előfizetéssel lehet hozzájutni a legjobb tippjeihez. 

  A buszkec-csomag ára március 1-jétől
  1 hónap3 hónap*6 hónap*
  24.99€23.33€20.83€
  *: 1 hónapos árra vetítve

   

  A tippmesternek egyidejűleg maximum 60 feliratkozója lehet, ezen helyek több, mint fele már elkelt az előjelentkezés során. A feliratkozási lehetőséget március 1-jén reggel nyitjuk ki újra, így érdemes résen lenni, ha nem akarsz lemaradni buszkec tippjeiről.
   
  You need to be logged in to post a comment.