Login
 • Amikor már az a nagy szó, ha bukunk - ezért érdemes most előfizetni!

  Hiába mínuszolt októberben a SuperTipster, a számai így is szenzációsak. Jöhet a szokásos kaszálós hónap?

  Nem zártak jó hónapot a Logibet éllovas tippmesterei, a legnépszerűbbek közül többen is mínuszoltak. Persze azért így is akadtak parádés teljesítmények, mint például Karlssonth3k1ngl2p vagy balazs512, de összességében az előfizetők valószínűleg nem tudtak túl sok profitot realizálni októberben. Ahogyan a SuperTipster sem, mivel az első mínuszos hónapját produkálta fél év alatt, amely nem kis szó.

  A SuperTipster az elmúlt hónapokban, de akár fogalmazhatunk úgy is, hogy az elmúlt másfél-két évben szenzációs számokat hozott. Még az októberi -52 egység ellenére is például az utolsó 12 hónapja közel 8%-os ROI-val áll, +540 egység profit mellett. Ráadásul a novembert sikerült ismét jól indítani, így az október mínuszból már egy rész rögtön el is lett távolítva.

   

  Mi történt azokkal, akiknek nem hozott profitot októberben a SuperTipster?

  A profitgarancia értelmében ha a SuperTipster az előfizetés ideje alatt mínuszol, akkor a felhasználó következő előfizetése ingyenes. Vagyis ha valaki mondjuk október 1-jén vett PRO-csomagot, akkor a havi mínusz okán novemberre ingyenesen járnak neki a tippek.

  Ez persze vonatkozna a 3 vagy 6 havi előfizetőkre is, ám például egy előfizetőnek, akinek november 1-jén járt le a 6 hónapos PRO-előfizetése, a mutatója +331 egységet mutat, jelezve, az egyhónapos kisiklás sem jelentett komoly érvágást.

  A Logibet a profitgaranciával biztosítja az előfizetőket, hogy a termék sikeres és képes hosszútávon profitot termelni. Ám az elmúlt hónapokban igen kevés felhasználónknak kellett jelentkeznie a profitgaranciáért, hiszen a SuperTipster nemigen ismerte a mínusz fogalmát.

   

  Miért érti meg egy mínuszos hónap után csatlakozni?

  Természetesen a következő hónap eredményeire semmilyen kihatással nincsenek az előző etap számai, nem lehet arra következtetni, hogy ettől jobb vagy rosszabb lesz. Ám mint azt a lóversenyes tippmester esetén is írtuk, a minta az, hogy egy mínuszos hónapot egy nem kicsit nyereséges időszak követ.

  A SuperTipster statisztikái egy mínuszos hónapot követően*
  HónapTippszámProfitROI
  2019. április47+48.09+16.36%
  2019. augusztus101+38.96+5.81%
  2019. október85+96.99+17.57%
  2019. december91+41.98+7.79%
  2020. június55+31.74+9.31%
  2020. november76+48.98+10.04%
  2021. március109+81.63+11.92%
  2021. május79+155.17+31.67%

  *: 2019 februárja, vagyis a képlet átalakítása óta

   

  Mint az látható, a képlet átalakítása óta (vagyis ez közel 3 év) a mínuszos hónapokat mindig pluszos etap követte, többször 10% ROI feletti számmal.

  Nem igazán érdemes tehát azon lamentálni, hogy vajon megéri-e a SuperTipster vagy sem, hiszen a hosszútávú számai azt bizonyítják, fantasztikus eredményekre képes. Ahogyan egy normál, "emberi" tippmesternél, úgy nála is előfordulnak rosszabb időszakok, de a számok önmagukért beszélnek, ha pedig november úgy folytatódik, ahogyan elkezdődött, nagy baj aligha érheti az előfizetőket.

   

  Hogyan tudok előfizetni a SuperTipsterre?

   

  6 hónapos csomag vásárlása esetén a PRO-előfizetés díja mindössze 45€, amely eltörpül a nemzetközi, de még akár a magyar szolgáltatások többsége mellett is. Ha nem akarsz azon gondolkozni, kire is éri meg feliratkozni, melyik a legjobb tippmester vagy ki van jó formában, válaszd a SuperTipstert és profitálj a legjobb tippekből!

   

  Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

  You need to be logged in to post a comment.