Login
 • Ahogy tavaly, idén is ingyen kaszálhatsz a darts-vb-n!

  Emlékszel még a tavalyi brutális kaszálásra? Ha nem, akkor emlékeztetnénk!

  Csütörtökön elrajtol a 2023-as darts-világbajnokság, amely január elejéig szinte mindennapos szórakozást nyújt majd nekünk. Noha a torna első néhány napját talán még picit beárnyékolja majd a foci-vb, viszont a karácsonyi bejglikóma után és a szilveszteri pezsgőorgia előtt igazi nagyüzem várható. A dartsünnepet pedig idén is a Logibet dartsszakija, MoneyMaker tippjeivel izgulhatjuk végig.

  MoneyMaker ingyenes tippjei a tavalyi darts-világbajnokság alatt
  TippszámProfitROITalálati arány
  31+64.0447.44%64,5%

  Emlékezhetünk rá, tavaly hihetetlen eredményekkel abszolválta a tornát MoneyMaker, erről a fenti táblázat is tanúskodik. Tippmesterünk elsősorban a Discordon, ráadásul ingyenesen tette lehetővé a profitálást, és bizony az érdeklődés nem is véletlenül volt hatalmas iránta.

  Jó hírünk van, hiszen a karácsonyi időszakig MoneyMaker ezúttal is ingyenesen osztja meg a tippjeit a Discordon, így azt bárki megtekintheti.

   

  Aki pedig nem szeretne lemaradni MoneyMaker logibetes tippjeiről, illetve a karácsony utáni időszakról a Discordon, az a Logibeten bármelyik csomag megvásárlásával elintézheti ezt!

  A cikk alján megmutatjuk, hogyan is láthatod az ingyenes időszak alatt a tippeket a Discordon, most pedig egy rövid interjúban azért megkérdeztük a tipstert, hogy mit is vár a darts-vb-n és hogyan készül rá.

  Logibet: Ugyan az angol válogatott kiesett a foci-világbajnokságról, de azért még néhány napig kicsit a pettyesé lesz a főszerep. Nem szorul háttérbe kicsit majd a darts-vb a katari torna miatt?

  MM: Nem igazán érzem, hogy óriási focilázban égne a világ, ami valószínűleg a szokatlan időpont miatt van. Ha a darts-világbajnokság lenne nyáron, az is furcsa lenne...De szerencsére ilyenben nem gondolkozik a PDC. Pár napig azért biztosan megoszlik majd az emberek figyelme, hiszen sok futball kedvelő szereti a dartsot is, ugyanakkor attól nem tartok, hogy a nyíldobálók háttérbe szorulnának. A közösségi médiában sok dartsos portált követek és a szurkolók tűkön ülve várják már a rajtot, köztük természetesen én is. 

  MoneyMaker dartsos statisztikái a Logibeten
  TippszámProfitROITalálati arány
  624+180.59+6.74%52.56%

  Logibet: Az elmúlt években amikor a női játékosokról beszéltünk, akkor Fallon Sherrock volt a központban, ám a szőke szépség idén csak kerülőpályán jutott ki a vb-re. A szakértők viszont idén Beau Greavesről suttognak... szerinted okozhat meglepetést a fiatal szupertehetség?

  MM: Abszolút. Egészen más szintet képvisel jelenleg, mint bármelyik másik hölgy játékos. Olyan átlagokat dobál és összességében olyan szinten teljesít, amivel komolyan feladhatja majd a leckét az uraknak. Először is William O'Connornak, akivel a második játéknapon csap majd össze. Esélyeket most nem latolgatnék, mert annak külön cikket szentelek, de egy kicsit sem lepne meg, ha O'Connor beleszaladna a késbe a 18 éves tinisztár ellen. 

  Logibet: Te hogy készülsz az idei vb-re, van valami rituáléd, esetleg 180-akkal melegítesz a tábla előtt?

  MM: Rituálém az nincs, szokás szerint próbáltam úgy intézni mindent, hogy a darts-vb alatt a lehető legtöbb szabadidőm legyen.

  Fa pipa, ajándékok pipa, sütés-főzés pedig nem az én dolgom :)

  Szóval nyugodtan adhatom át magam a darts-vb-nek. Ilyenkor természetesen a tábla előtt is több időt töltök. 

  Logibet: Mit várhatunk tőled idén, akár ha a Logibetről, akár ha a Discordról beszélünk?

  MM: Amit tavaly :) Az előző világbajnokság messze az elvárásaimon felül sikerült és ha annak ha csak a felét tudom prezentálni az idei versenyen, akkor elégedetlen már biztosan nem leszek. A Logibeten kicsit meg van kötve a kezem a bet365 miatt, de azért ott is folyamatosan fejlődik a kínálat és tudjuk, hogy a kevesebb néha több. De azért nem árt más irodákban tartani egy kis pénzmagot, hiszen 100+ kiszállók egy erős piac, ahol foghatóak a bukmékerek és ez pont hiányzik a bet365 felhozatalából. Discordon elsősorban az élő tippek játsszák majd a főszerepet, amelyek karácsonyig ingyen elérhetőek lesznek. Illetve természetesen a dartsos csatornán ott leszek, amelyhez érdemes csatlakozni, mert remek beszélgetések szoktak kialakulni, sok-sok tippötlettel fűszerezve.


   

  Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz? 
   

  1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

  2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

  3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

  4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.

   

  You need to be logged in to post a comment.