Login
 • A mai napon még ingyen láthatod a profi lovi-tippeket

  Részletekért kattints a képre!

  Augusztus 18-án, szerdán ünnepelte a fentebb említett zárt lóverseny-csatorna az 1 éves szülinapját, ennek apropóján pedig egy teljes hétre kinyitotta kapuit a csatorna, így bárki ingyenesen láthatta a profi tippeket.

  Az ingyenes időszak a célegyenesbe fordult, ugyanis a keddi lesz az utolsó nap, amikor még előfizetés nélkül láthatóak a tippek! 

  Megéri csatlakozni, hiszen a forrásunk egy olyan brit tipster, aki számítógépes modellezéssel szűri a tippeket, ez a rendszere pedig olyannyira jól működik, hogy egy év alatt több, mint 350 egység profitot termelt az előfizetőknek, mindezt közel 10%-os (!) ROI mellett - a részletes statisztika ide kattintva érhető el.

  Ami az ingyenes szülihetet illeti, az sem alakul rosszul, hiszen több szép odds is horogra akadt és +13.28 egység profitot el is könyvelhettünk eddig. Ezzel az augusztus már +60 egység felett jár, amihez 28%-os ROI társul. Minden abba az irányba mutat tehát, hogy sorozatban negyedik nyerő hónapunkat jegyezhetjük majd fel. 
   

  Az ingyenes időszak legszebb nyerőtippjei:

   

  Hogyan láthatom a tippeket?
   

  1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva.

  2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

  3. Kövesd a #lóverseny-tippek csatornát.

   

  Mit kell tennem, ha az ingyenes időszak után is szeretném látni a tippeket?


  A Discord-szerverünk zárt szobáinak eléréséhez Logibet-előfizetés szükséges. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. 

  Amennyiben előfizettél, az alábbi oldalon add meg a Discord-azonosítódat, hogy aktiválni tudjuk számodra a hozzáférést a zárt szobákhoz.


  Mennyibe kerül az előfizetés?

  Kétféle csomag közül lehet választani, a normál és a pro, a zárt lóverseny-csatorna pedig mindkettővel elérhető. Előbbi 1 hónapra 20 euróba, míg utóbbi 40 euróba kerül, viszont 6 hónapos előfizetés esetén például a normál csomag már csak havi 15 euróra jön ki. 

  Érdemes a napokban megváltani az előfizetést, ugyanis szeptembertől a Logibeten emelkednek a csomagok árai

  Aki azonban augusztus 31-éig bármilyen csomagra előfizet, és nem mondja le a csomag megújulását, valamint a szolgáltatója mindig le is tudja vonni a megújuló csomag árát, örökre a mostani áron veheti igénybe a szolgáltatást.

   

  Megtérül az előfizetés díja?


  Ezt a kérdést a 10%-os ROI mellett nem nagyon kellene vesézgetni, de azért lássunk néhány konkrét példát.

  Ha a zárt csatorna eddigi egy évét vesszük alapul, akkor 350 egység profit jött, ez azt jelenti, hogyha valaki 1 egységet 1 eurónak határoz meg, akkor +350 eurót könyvelhetett el. Ha ebből levonjuk a havi 20 eurós előfizetési díjat, akkor 110 euró maradt a zsebben. És akkor ezt a legdrágább előfizetési módszerrel számoltuk, vagyis ha valaki hónapról-hónapra újítja meg előfizetését - ennél 60 euróval több, tehát 170 euró is lehet a profit két 6 hónapos előfizetéssel. 

  Amennyiben emelünk az egységnyi téten, például 5 euróra, máris több, mint 1500 eurós profitról beszélhetünk.

  A kérdésre a válasz tehát egyértelmű, megtérül! 

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI A PROFI LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

   

  You need to be logged in to post a comment.