Login
 • A Logibeten már beindult a tavaszi kaszálás - márciusi összefoglaló

  Remek hónapot zártak a tippmesterek, ráadásul a híres "logi átok" is újra megcáfolásra került.

  Eltelt egy újabb hónap, érkezik egy újabb Logibet-összefoglaló. Bár a január és a február nem sikerült igazán jól, márciusban végre elégedetten csettinthettünk, tele volt ugyanis az év harmadik hava kiváló teljesítménnyel. Lássuk, mit alkotott a Logibet tippmesteri csapata az előző időszakban!

  Március volt az első hónap, amikor is egyéni előfizetésben lehetett megkapni csak buszkec tippjeit. Ha azt mondjuk, hogy a kéziguru megszolgálta a bizalmát és megérdemeltei az egyéni lehetőséget, eléggé finoman fogalmazunk, hiszen

  buszkec márciusban a Discordon +44.61, a Logibeten pedig +34.80 egység profitot ért el, vagyis 31 nap alatt közel 80 egység profit jött a házhoz előfizetőinek.

  Bravúros teljesítmény, amivel nagyon sokszorosát visszanyerhette az, aki bizalmat szavazott a tipsternek. Bravó, csak így tovább!

  Februárban egy nemrég feltűnt tippmestert, mischu72-t választottuk meg a legjobbnak, aki úgy döntött, nem hisz a "promócikkek átkában" és bizony még a februárinál is komolyabb teljesítményt tett le az asztalra. Brutális ránézni arra, mit is csinál a tipster az elmúlt 6 hónapban...

  mischu72 elmúlt hónapjai

  Szerencsére a februári két "citromdíjas", Karlsson és Griezmann is pluszos hónapon van túl, reméljük, ezzel náluk is elindul az upswing. Mint ahogyan krecsak1-nek is remek éve van, ZmediaTIPS bombaként robbant be a Logira, th3k1ngl2p is igen erősen indította a tavaszt és maradona2727 is hosszú idő után tett le igazán elit teljesítményt.

  A sok remek szám mellett mi a hónap legjobbjának a magyar focival taroló ZeBerDee10-et szavaztuk meg a hónap tippmesterének. A Discordon is tevékenykedő tipster 12 tippjéből 10 is nyertes lett, a +31.56 egység profit pedig önmagáért beszél.

  Gratulálunk a tippmestereknek, csak hasonló tavaszi folytatást tudunk kívánni!

   

  Korábbi összefoglalóink:

   

  Meglepő, ki lett január legjobbja - 2023. január

  Februárban vadiúj név lett a legjobb - 2023. február

  You need to be logged in to post a comment.
  betty 1
  betty
  a