Login
 • 7 napig ingyen kaszálhatsz a profik tippjeivel!

  Többek között a heti BL-tippek is ingyenesek lesznek mindenki számára. Csatlakozz most a nyerők táborához!

  Március 8-án reggel 8 órától március 15-én reggel 8 óráig ingyenes lesz mindenki számára a Logibet, bárki megtekintheti a tippeket az oldalon. Oldalunk történetében először a speciális algoritmussal ellátott SuperTipster tippjei is ingyen megtekinthetőek, így aki szeretné megismerni a Logibet különböző szolgáltatásait, aligha van erre jobb alkalom.

  Regisztrálj a Logibetre, hogy ne maradj le az ingyenes napokról!

   

  Hogyan kaphatom meg az ingyenes tippeket a Logibeten?

  A tippek megtekintéséhez csupán egy ingyenes regisztráció szükséges, amelyet itt megtehetsz. A regisztrációt követően a fenti időpontok között minden tipp megtekinthető a Logibeten, legyen szó akár master vagy senior tippekről. A tippek aloldalon szűrőkkel válogathatod ki, hogy mi érdekel, de akár bármelyik tippmesteri profilban megnézheted az adott szakértő ötleteit.

  SuperTipster tippválogatása is publikussá válik mindenki számára, az előfizetők számára profitgaranciával ellátott válogatás az alábbi felületen lesz elérhető.

  Ha tehát érdekelnek a profik Bajnokok Ligája- és Európa Liga-tippjei, vagy megnéznéd az asztalitenisz-, esetleg tenisztippeket, ne késlekedj!

   

  Hogyan kaphatom meg az ingyenes tippeket a Discordon?

  Ahogyan a Logibet, úgy a több, mint 2200 főt számláló Discord-szerverünkön megtalálható, zárt élő tippek részleg is teljesen kinyílik az érdeklődők előtt. Itt nincs semmi más dolgod, mint csatlakozni a közösséghez, az ingyenes időszak alatt ugyanis minden szoba megtekinthető lesz bárki számára.

  Ne felejtsétek el, a profi tippmesterek élő tippjei mellett a brit lóversenyes guru ötleteit is megtekinthetitek hét teljes napig.

   

  Mi az, ami továbbra is csak az előfizetők számára elérhető?

  Mivel sok tippmesterünket több tucatnyi előfizető követi, a legértékesebb oddsok pedig olykor igencsak sérülékenyek, ezért az e-mailes értesítést meghagyjuk kizárólag az előfizetőinknek.

   

  Mit tegyek, ha megtetszett a szolgáltatás és szeretnék előfizetni?

  Amennyiben a tippmesterek meggyőztek szakértelmükről és megtetszett a szolgáltatás, az alábbi oldalon választhatsz előfizetési csomagot. Ezt megteheted akár az ingyenes időszak alatt is, ha nem akarsz lemaradni az e-mailes értesítésekről.

  Ha tehát eddig az átverős oldalak bűvöletében éltél, és elvesztetted minden bizalmadat a profi tippmesterek iránt, most ingyenesen megmutatjuk, hogyan lehet ezt transzparens módon, hitelesen, valóban korrektül csinálni.


  Nincs más dolgod tehát, mint...

   

  1: Ingyenesen regisztrálni a Logibetre!

  2: Csatlakozni a Discord-szerverhez!

  3: Hétfőtől nézegetni az ingyenes tippeket a Logibeten és a Discordon!

  4: A lehető legtöbbet nyerni a tippekkel!


   

  Regisztrálok a Logibetre az ingyen tippekért!

  You need to be logged in to post a comment.