Login
 • 6.50-szeres pénzt fizet a szerdai ingyenes lovi-tipp

  A brit lovis gurutól a mai napon négy futamra kaptunk tippet, íme az, amelyik bárki számára ingyen elérhető.

  Egyelőre remekül alakul az új év első hónapja lóverseny fronton, hiszen a szigetországi forrásunktól származó tippekkel 12 nap alatt +30 egység profitot jegyezhettünk eddig januárban, de ami igazán beszédes statisztika, hogy ehhez 23.58%-os ROI társul. 

  A zárt lóverseny csatorna tippjei közül naponta megosztunk egyet a Hathárom és Logibet közös Discord-szerverén található ingyenes lóverseny csatornán is. Januárban zöldült már 9.00-es, 3.50-es és 2.75-ös odds is az ingyenes csatornán. 

  Szerdán a 17:45-kor rajtoló kemptoni futamra kapott tippet osztottuk meg a nagyérdeművel, amelyen a brit zseni választása Woodview-ra esett. A 3 éves telivér sikere 6.50-szeres pénzzel kecsegtet, azonban, ha nem nyer, de az első négy hely egyikén ér célba, némi pénz, akkor is jön a konyhára. 

  {"headTitle":"Kempton, 2. futam","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-13 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Woodview E/W 4 places (Győzelemre/Helyre)","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

  A bet365-ön így fogadható a tipp.

  A zárt szoba kapui egyébként mindenki előtt nyitva állnak. Bárki csatlakozhat, aki rendelkezik bármilyen Logibet-előfizetéssel.

  A zárt szobában egy brit lóverseny guru tippjei kerülnek megosztásra, amelyeket számítógépes modellezés alapján válogat ki. 

  Aki még gondolkozik, hogy csatlakozzon-e, annak bátran ajánljuk az ingyenes lóverseny csatornát, ahol mindennap egyetlen egy tipp kerül megosztásra a szigetországi forrásunktól. Ez ismerkedésnek a lovizással tökéletes, viszont messze nem garantált a hosszútávú profit, hiszen ehhez minden tipp megjátszása szükséges. Soha nem lehet tudni ugyanis, hogy éppen mikor esik be egy ilyen gigászi odds, ami igencsak átformálja a statisztikát.

   

  Hogyan láthatom az ingyenes tippeket?

  Ehhez nincs más dolgod, mint csatlakozni a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, amely egyébként már több, mint 2000 sportfogadni szerető tagot számlál.
   

  • Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.
    
  • Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.
    
  • Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.

   

  Hogyan látom a zárt lóverseny csatorna tippjeit?

  Ehhez ugyanúgy csatlakoznod kell a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, illetve szükséged lesz mellé egy Logibet-előfizetésre is.

  • Előfizettem a Logibetre, most mit kell tennem?

  Ha sikerült csomagot választanod, a következő oldalon add meg a szükséges adatokat és ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

  • Van Logibet-előfizetésem! Nekem mi a teendőm?

  Ha már rendelkezel bármilyen Logibet-előfizetéssel, akkor már csak annyi teendőd maradt, hogy a következő oldalon add meg a szükséges adatokat, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

   

  You need to be logged in to post a comment.