Login
 • 5.50-es tippel búcsúzunk 2020-tól!

  Vaskos profit ütheti a markunkat az év utolsó napjának délutánján

  A brit lóversenyzésben az év utolsó napján sincs pihenő, a forrásunktól pedig négy futamra érkezett tipp. Ezek közül osztjuk most meg a szigetországi guru mai napra vélt legerősebb tippjét, a többi pedig szokás szerint megtekinthető a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén futó zárt lóverseny csatornán. 

  {"headTitle":"Lingfield, 5. futam","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-31 15:35","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"CORAZON ESPINADO","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
  A forrásunk egyébként Karácsony óta zseniális formában tippel, hiszen bezsákolt egy 41-es szorzójú fogadást és hat nap alatt közel 70 egység profitot szállított.

  Az E/W fogadás lényege, hogy a választott lovat nem csak győzelemre, de helyre is megjátsszuk, így ha nem nyer, de helyen befut, akkor is jön a konyhára.

  A zárt szoba kapui továbbra is mindenki előtt nyitva állnak. Bárki csatlakozhat, aki rendelkezik bármilyen Logibet-előfizetéssel.

  A zárt szobában egy brit lóverseny guru tippjei kerülnek megosztásra, amelyeket számítógépes modellezés alapján válogat ki. 

  Aki még gondolkozik, hogy csatlakozzon-e, annak bátran ajánljuk az ingyenes lóverseny csatornát, ahol mindennap egyetlen egy tipp kerül megosztásra a szigetországi forrásunktól. Ez ismerkedésnek a lovizással tökéletes, viszont messze nem garantált a hosszútávú profit, hiszen ehhez minden tipp megjátszása szükséges. Soha nem lehet tudni ugyanis, hogy éppen mikor esik be egy ilyen gigászi odds, ami igencsak átformálja a statisztikát.

   

  Hogyan láthatom az ingyenes tippeket?

  Ehhez nincs más dolgod, mint csatlakozni a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, amely egyébként már több, mint 2000 sportfogadni szerető tagot számlál.
   

  • Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.
    
  • Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.
    
  • Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.

   

  Hogyan látom a zárt lóverseny csatorna tippjeit?

  Ehhez ugyanúgy csatlakoznod kell a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, illetve szükséged lesz mellé egy Logibet-előfizetésre is.

  • Előfizettem a Logibetre, most mit kell tennem?

  Ha sikerült csomagot választanod, a következő oldalon add meg a szükséges adatokat és ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

  • Van Logibet-előfizetésem! Nekem mi a teendőm?

  Ha már rendelkezel bármilyen Logibet-előfizetéssel, akkor már csak annyi teendőd maradt, hogy a következő oldalon add meg a szükséges adatokat, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

   

  You need to be logged in to post a comment.