Login
 • 41-szeres odds zöldült! - valószínűleg fogalmad sincs, milyen baromi sokat nyerhetsz így!

  Évek óta stabilan nyer a Logibet lóversenyes forrása, legutóbb egy 41-szeres odds zöldült.

  A Logibeten évek óta számtalan remek tippmester adja a tippeket, tényleg a bőség zavara tud a legnagyobb probléma lenni sokszor az előfizetőknek. A tipsterek között egy kicsit viszont évek óta radar alatt fut a brit lóversenyes forrásunk, akinek a tippjeit Discordon, zárt csoportban osztjuk meg az előfizetők számára. Ritkán énekeljük meg a brit lovis tippeket, de amit folyamatosan produkál, az egészen elképesztő, most pedig ismét hatalmasat villantott, melyet rögtön egy előfizetői tippel mutatunk meg, amelyet köszönünk régi előfizetőnknek, Badzsónak.

  Ugyan a 2023-as év visszafogottan indult (ez azt jelenti, hogy két hónapig nullás eredményt hozott a tippmester), a március viszont már hozta a kimagasló eredményt. Az év harmadik havában +68 egység profit jött, 23.70%-os ROI mellett. Áprilisban aztán jött a fenti 41-szeres szorzó zöldülése, ami 2 egység feltett közel 50 egység tiszta profitot hozott. 

  Így tehát a 2023-as esztendő is elképesztően kifizetődő a lovisoknak, az eredmény egyelőre három és fél hónap alatt +135 egység.

   

  Világklasszis teljesítmény évek óta!

  Amikor lovitippekről beszélünk, mindig fontos hangsúlyozni, hogy ez egy külön műfaj. A nagy oddsok óriási változatosságra képesek, ugyanakkor az összesített eredmény önmagáért beszél.

  Ha megnézzük a lóversenyes tippmester eddigi eredményeit, akkor nyugodtan mondhatjuk, ez világklasszis teljesítménynek számít.

  Először 2020 augusztusában osztottuk meg a lovitippeket, vagyis több, mint 2,5 éve kaphatják meg az előfizetők minden nap az ötleteket. Azóta az alábbi statisztikákkal bír a tippmester, kiemelve külön a NAP-fogadásokat, vagyis a nap legértékesebb tippjeit.

   

  Lóversenyes tippmester statisztikái 2020 augusztusa óta
   TippszámProfitROI
  Minden tipp3927+737.468.26%
  Csak NAP-tipp914+470.1617.14%

   

  Ilyen kategóriájú tippmesterek más oldalakon akár több száz euróba is kerülhetnek, hiszen a 4000 tipp után 8% feletti ROI valóban elképesztő teljesítmény, ha pedig csak a NAP-tippeket nézzük, már az elképesztő szó sem eléggé beszédes.

   

  Hogyan kaphatod meg te is a lovitippeket?

  A brit lovitippeket minden nap délelőtt kerülnek ki a zárt lóversenyes csoportba, amely a Logibeten bármelyik előfizetéssel megtekinthető. Vagyis akár már havi 25€-ért (!!!) is hozzáférhetsz egy olyan tippmester ötleteihez, aki valójában akár több száz eurót is elkérhetne a teljesítménye alapján.

  A tippek megjátszásához elég csupán egyetlen fogadóiroda, a Bet365, ahol minden lovitippet meg lehet fogadni könnyen, a zárt lóversenyes közösségünk pedig a Discordon szívesen segít annak, aki még nincs annyira otthon a lóversenyben.

   

  Ha te is nyerni akarsz a lovitippekkel, nincs más dolgod, mint:

   

   

   
  You need to be logged in to post a comment.