Login
 • 41-es odds akadt horogra a zárt szobában - csatlakozz Te is!

  Nagyot szólt a brit lovis szaki egyik tippje december 26-án.

  Szebb utókarácsonyi ajándékot aligha kaphattak volna a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén futó zárt lóverseny csatorna tagjai, december 26-án délután ugyanis egy igazán gigászi szorzó akadt horogra. 

  A brit szaki a wolverhamptoni 14 óra 45 perckor rajtoló futamban Pallas Dancert nézte ki, aki 41-es szorzóval haladt át elsőként a célvonalon!

  Ugyan a tippet "csak" 23-as oddson kaptuk, ám a bet365 "legjobb odds garancia" promóciójának köszönhetően partnerirodánk végül tétünk 41-szeresét írta jóvá. Sőt, miután győzelem/helyre (E/W) került megjátszásra a tipp, így még egy 11-es odds is zöldült. 
   


   

  Az E/W fogadás lényege, hogy a választott lovat nem csak győzelemre, de helyre is megjátsszuk, így ha nem nyer, de helyen befut, akkor is jön a konyhára.

  A zárt szoba kapui továbbra is mindenki előtt nyitva állnak. Bárki csatlakozhat, aki rendelkezik bármilyen Logibet-előfizetéssel.

  A zárt szobában egy brit lóverseny guru tippjei kerülnek megosztásra, amelyeket számítógépes modellezés alapján válogat ki. 

  Aki még gondolkozik, hogy csatlakozzon-e, annak bátran ajánljuk az ingyenes lóverseny csatornát, ahol mindennap egyetlen egy tipp kerül megosztásra a szigetországi forrásunktól. Ez ismerkedésnek a lovizással tökéletes, viszont messze nem garantált a hosszútávú profit, hiszen ehhez minden tipp megjátszása szükséges. Soha nem lehet tudni ugyanis, hogy éppen mikor esik be egy ilyen gigászi odds, ami igencsak átformálja a statisztikát.

   

  Hogyan láthatom az ingyenes tippeket?

  Ehhez nincs más dolgod, mint csatlakozni a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, amely egyébként már több, mint 2000 sportfogadni szerető tagot számlál.
   

  • Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.
    
  • Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.
    
  • Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.

   

  Hogyan látom a zárt lóverseny csatorna tippjeit?

  Ehhez ugyanúgy csatlakoznod kell a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, illetve szükséged lesz mellé egy Logibet-előfizetésre is.

  • Előfizettem a Logibetre, most mit kell tennem?

  Ha sikerült csomagot választanod, a következő oldalon add meg a szükséges adatokat és ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

  • Van Logibet-előfizetésem! Nekem mi a teendőm?

  Ha már rendelkezel bármilyen Logibet-előfizetéssel, akkor már csak annyi teendőd maradt, hogy a következő oldalon add meg a szükséges adatokat, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

   

  You need to be logged in to post a comment.