Login
 • 3.25-szörös kasszát fizet a vasárnapi ingyenes lovi-tipp

  A brit lóversenyes szaki remek formának örvend, főleg, ami a NAP tippeket illeti. Most egy ilyet hoztunk nektek.

  Mitől ilyen jó ez a brit tipster?

  Ebben a lovis guruban az a különleges, hogy sok-sok változó alapján, egy számítógépes modellezés alapján szűri és válogatja a tippeket. Ezzel az egyedi rendszerrel eltér minden más tipstertől.

  Amikor legutóbb a szigetországi zseni eredményeiről beszámoltunk, akkor többek között egy 17-es odds zöldült, amivel alaposan rárúgtuk az ajtót októberre. Bár azóta csendesebb mederben folydogáltak a tippek, de amellett nem tudunk elmenni, hogy a legértékesebb, NAP-tippek parádésan jó arányban zöldülnek - a NAP a tipster adott versenynapra vélt legerősebb tippjei. 

  Több, mint 10 NAP zöldült már októberben, amely 58 egység profitot hozott a konyhára, méghozzá 92% körüli ROI mellett. 

  Nem véletlen, hogy ezek a tippek a legnépszerűbbek a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén futó lóverseny-tippek csatornán. Akadnak például olyan előfizetőink, akik ezeket a tippeket dupla téttel játsszák meg, hiszen a több, mint egy éves minta is 20% feletti ROI-n áll. 
   

  >>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


  Most ingyen látható a tipster vasárnapi NAP tippje, ami cikkünk írásának pillanatában még 3.25-ért fogadható a bet365-ön. 

  {"headTitle":"Aintree, 3. futam","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-24 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Allmankind","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

  Mit kell tennem, ha látni szeretném a tippeket?


  A Discord-szerverünk zárt szobáinak eléréséhez Logibet-előfizetés szükséges. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. 

  Amennyiben előfizettél, az alábbi oldalon add meg a Discord-azonosítódat, hogy aktiválni tudjuk számodra a hozzáférést a zárt szobákhoz.

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI A PROFI LÓVERSENY-TIPPEKET <<<

   

  You need to be logged in to post a comment.