Login
 • 20 egységes tipp nyert - ennyire elszúrt határt ritkán látni!

  Válogatott meccsel kaszáltak szépet varin követői, ezúttal az Unibet hibázott hatalmasat.

  Még a viszonylag nagy tétekkel operáló, rengeteg tippet publikáló varin esetében is ritka esemény, hogy 20 egységgel küldjön játékba egy tippet, ám most ez történt. Ugyan a Grúzia-Észak-Macedónia mérkőzésen a lapzuhatag elmaradt, végül azért sikerült profitot realizálni vele. A puszta tények után lássuk, mit gondol varin erről a tippről.

  "Az előző, brutális profitot hozó hónap után most nincs igazán jó időszakunk, de ez nem tart vissza, hogy egy ennyire elhibázott határt megbombázzunk izomból. Néhány percig élt csak természetesen az over 4.5-ös fogadás 1.74-ért, hamar elkezdett zuhanni az odds és nőni a határ. Amikor megláttam, teljesen biztos voltam benne, hogy így lesz, ezért a Discordra írtam ki a tippet első körben.

  Másfél napja frissítgettem az Unibetet és a Bet365-öt, várva erre a határra és végül a munka kifizetődött, a hibázó bukit elkaptuk. Vesztes és győztes tippeknél is ugyanaz a hitvallásom... ha az over 4.5-ön megtettük @1.74-ért és végül a határ 6.0-n zárt @1.90-ért, akkor elképesztően jó üzletet kötöttünk. Úgy vélem, sokkal több volt ebben a tippben, a logibetes Bet Builderek például nem nyertek, ám a 20 egység nem véletlenül volt ennyi. Brutálisan jó tipp volt és a körülmények ismeretében nagy buki hiba! Reméljük, sok ilyen tipp lesz még idén és sikerül profittal zárnunk az évet."

  Ha te is szeretnél hasonlóan értékes tippekkel kaszálni, csatlakozz a nyerők táborához, csatlakozz a Logibethez!

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

   

  >>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

  You need to be logged in to post a comment.