Login
 • 171-es szorzót fogtak a Logibeten, 650 ezret hozott egy előfizetőnek - fotó

  A Logibet népszerű tippmestere újfent száz pluszos szorzót vadászott le.

  Ne maradj le varin nagy szorzós tippjeiről, csatlakozz a Logibethez, légy részese a legnagyobb fogásoknak! 

  A hétfői nap ugyan kevés érdekfeszítő mérkőzést hozott egy átlag futballszurkolónak, de nem a Logibeten, ahol 'varin' próbált szerencsét a spanyol bajnokságban az Elche-Mallorca találkozóval.

  A végeredmény 1-1 lett, de a rutinos tippmester a lapokat próbálta levadászni a szokásos, fogadásépítős tippjeivel. Miután 6-6 büntetőpontot hoztak össze a felek, így tökéletes elosztásban születtek meg a lapok, amik 'varin' 126-szoros tippjét is zöldítették. 

  Természetesen a tippmester nem csak ezt a tippet küldte játékba hanem a több, mint 2+2, 3+3 és 4+4 lapos opciókat is és miután mindegyik sült, az előfizetők számolhatták a profitjukat. A találkozó után a TipPics felületünkre érkeztek is a szebbnél szebb szelvények, ezekből szemezgetünk.

  Így látta a tippmester...
  varin: Akik régóta velünk vannak a Discordon és részét képezik a tök jó kis közösségnek, azok tudhatják, ez már "nagyon érett". Az elmúlt hetekben rengeteg olyan tipp volt, ahol 1-1 lap hiányzott a nagy kaszáláshoz, csak az előző hétvégén szerintem 2 vagy 3 ilyen is volt. Csak idő kérdése volt, hogy melyik tippnél jön majd ki a realitás :) Természetesen hétvégén is lesznek tök jó meccsek, így érkezhetnek az igazán value tippek!

   

  Bár 'varin' 126-szoros szorzón küldte játékba a legmagasabb, 5+5-ös kombinációját, az alábbi képen is jól látható, hogy volt aki ennél jóval magasabb, 171-szeres szorzót kapott el a feladás pillanatában ugyanazon tippel.

  Krekopala93

  Alább pedig a teljes tippcsokrokat láthatjátok. 'Pacsa95' és 'szattila2' is minden tippet megrakott és miután mindegyik bejött komoly profitot tehettek zsebre. 'Pacsa95' egészen pontosan 656 400 forintot. 

  'Pacsa95' szelvénye

   

  'szattila2' szelvénye

  A szelvényekhez és a Logibet-előfizetők kaszálásához ezúton is gratulálunk, reméljük a közeljövőben ismét beszámolhatunk hasonlóan nagy fogásokról.

   

  Ne maradj le varin nagy szorzós tippjeiről, csatlakozz a Logibethez, légy részese a legnagyobb fogásoknak! 

   

  Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!

  You need to be logged in to post a comment.