Login
 • 10/10-es tipp zöldült! - folyamatos a kaszálás a barátságos mérkőzésekkel

  Egy junior dobbantotta a legnagyobbat januárban, 10/10-es tipp, gigaodds, hatalmas fogás!

  Gyorsabb tippek = Nagyobb nyeremény! - nézd meg a Logibet újítását!

  Minden kicsit is rutinos sportfogadó pontosan tudja, az év egyik legizgalmasabb időszaka a barátságos mérkőzések néhány hete, amikor is a magyar csapatok még a bajnokság rajtja előtt és után lejátszanak néhány felkészülési meccset. Nem kivétel ez a január sem, hiszen sorban jönnek a találkozók, amelyeken a covidnak köszönhetően most még nagyobb value-kat és nyerő tippeket lehet találni. Íme a legszebb példák.

  A legnagyobbat kétségtelenül oldalunk egyik legnépszerűbb junior tippmester, buszkec robbantotta, aki remek infót szerzett a szlovén másodosztályú ND Beltinci és a Zalaegerszeg összecsapására. Mint azt a tippmester indoklásában jelezte is, a magyar csapatnál az u19-es korosztály játszik majd, így a szorzók irreálisan magasan maradtak. Nem is véletlen, hogy a 6-szoros szorzót 10 egységgel kínálta meg, amely szerint 1.80-ig megérte. A szlovén gárda végül 3-0-ra nyert, buszkec két tippje pedig összesen +66 egység profitot hozott az előfizetőknek.

  Buszkecen kívül is akadtak persze szép nyerő fogások, elég ha csak varin erős tippjeire gondolunk. A master tippmester három 8/10-es erősségű ötlete is zöldült a napokban (Kazincbarcika-FC KosicePartizan Bardejov-Hidasnémeti VSCDiósgyőr II-Salgótarján), ráadásul élő discordos felületén is örülhettünk szép nyerőnek.

  De csak ismételni tudjuk magunkat, senkit nem érhet váratlanul, hogy a barátságos mérkőzésekkel könnyű kaszálni, hiszen a Logibet profi tippmestereinek köszönhetően ez gyakorlatilag évek óta konstans folyamat.

  Ha szeretnél csatlakozni a nyerők táborához, de még nem győztek meg téged a tények, akkor mutatunk öt pontot, amely röviden összefoglalja, miért is válaszd a profi tippmestereket.

   


  Miért válaszd a Logibetet?

   

  • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
    
  • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
    
  • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
    
  • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
    
  • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

   

  Nyerni akarok, kipróbálom a Logibetet!

   

  You need to be logged in to post a comment.