Login
You need to be logged in to post a comment.
varin 1649
varin
Igen, ez kurva nehéz ilyenkor... A 90-95% azért erősen oddsfüggő szerintem. 4-5 fölötti oddsnál már bőven lehetünk engedékenyebbek. Én 8,5-ön szálltam ki egyébként.
vasero 288
vasero
Kérdés, hogy mennyire beállítani, eddig 90-95% volt említve. A 9,5x kiszálló meg csak 86%-a a 11-es oddsnak. A pont előforduló legjobb kiszállót meg nem a legkönnyebb előre beállítani. Utólag persze könnyű. :) A tipp amúgy jó volt.
Schmitt Pál és a borz 74
Schmitt Pál és a borz
Ez alapvetően egy tök jó tipp volt, de szerintem nem jó cash outolni ebből. Legközelebb nyer az ilyen tipp!
Schmitt Pál és a borz 74
Schmitt Pál és a borz
Mivel a vásárlók a tipster ajánlásai alapján vásárolják a +EVs tippeket, az auto cash outnál az iroda által ajánlott (valószínűleg -EVs) oddson tudnak kiszállni, ezért hosszú távon jobb a várható értéke, ha nem száll ki az ember a tippből. Mivel a nyerő tipster olyan tippet ajánl, amivel veri az irodát.
varin 1649
varin
Vagy állítanak be automata cashoutot.
Schmitt Pál és a borz 74
Schmitt Pál és a borz
Az ilyen azoknak lehet nyertes, akik ráérnek full time-ban a gép előtt ülni, figyelve minden megfogadott tenisz meccset.
varin 1649
varin
9,5x-es oddson is volt kiszálló... Csak reménykedni tudok benne, hogy volt, aki így döntött. 20 egységes nyerő múlt azon, hogy 6-4, 4-1, 40:15-ről nem tudott nyerni...

Ezek azok a tippek, amik az én statisztikámat kurvára rontják, de remélem, hogy minden fogadónál sima plusz és boldogság. Én meg eszem a kefét, hogy a számaimban ezek soha nem jelennek meg.